Σενάρια για… ξεχασμένο χαφ στον Άρη – Άγνωστο όνομα εν όψει Γενάρη – Μανατζερικό θέμα; (pic-vid)

Ιδέες για… αφανές χαφ στον Άρη – Άγνωστο πρόσωπο προ του Γενάρη – Ζήτημα διαχείρισης; (εικόνα-βίντεο)

Σενάρια για… ξεχασμένο χαφ στον Άρη – Άγνωστο όνομα εν όψει Γενάρη – Μανατζερικό θέμα; (pic-vid)



Η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως σταματούν και τα μεταγραφικά σενάρια. Κι ένα εξ αυτών, με… πηγή το Καμερούν εμπλέκει τον Άρη με ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα africafoot, οι Κιτρινόμαυροι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Ζορζ Μαντζέκ. Πρόκειται για έναν 34χρονο Καμερουνέζο, με σημαντικό βιογραφικό, ο οποίος πάντως είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τη Νέα Σαλαμίνα στην Κύπρο.

Ο Μαντζέκ έχει 53 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του (οι τελευταίες πριν από έναν χρόνο) και πρόκειται για ένα καθαρό 6άρι, ο οποίος μπορεί να παίξει και σαν στόπερ.

Στην Ευρώπη ήρθε το καλοκαίρι του 2007 για λογαριασμό της Στουτγάρδης, έπαιξε και στην Καϊζερσλάουτερν, πριν πάρει μεταγραφή στη Γαλλία και τη Ρεν το 2010. Έπειτα από μία διετία εκεί, πήγε στην Οσέρ και την επόμενη σεζόν μετακόμισε στην Τουρκία για την Ερσίγεσπορ.

Το 2015 επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Μετς, το 2017 πήρε μεταγραφή στη Σπάρτα Πράγας, η οποία την επόμενη σεζόν τον δάνεισε στη Μετς, το 2019 στη Μακάμπι Χάιφα, ενώ το 2020 μετακόμισε στη Μπέβερεν ως ελεύθερος.

  "Τέλος δύο παίκτες από Ολυμπιακό - Έχει εξήγηση ο...φανατισμός του Άρη"

Το καλοκαίρι του 2021 πήγε ξανά στην Τουρκία για την Κοτσαέλισπορ, ενώ την περσινή σεζόν ήταν στην Κύπρο και τη Νέα Σαλαμίνα. Κατά τη θητεία του στην Σπάρτα Πράγας ήταν για λίγο συμπαίκτης με τον Μόμπεργκ Κάρλσον.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Άρης βλέπει ζεστά την περίπτωσή του, με την προοπτική να τον ενσωματώσει σύντομα στην ομάδα, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμος τον χειμώνα, καθώς είναι χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι.

Επίσης για το Καμερουνέζο υπάρχει ενδιαφέρον από την Σαουδική Αραβία, την Ινδία, αλλά και την Κύπρο, αν και οι συμπατριώτες του αναφέρουν πως ομάδα από το Ισραήλ, τα προηγούμενα 24ωρα κινήθηκε έντονα για την απόκτησή του. Ωστόσο μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι αμφίβολο αν το θέμα θα προχωρήσει.

Βέβαια να μην αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πρόκειται για… μανατζερικό θέμα.

Πηγή: sfina.gr

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελαμένος ο Μάντζιος – Δεν του έκανε το… χατίρι ο Καρυπίδης και τώρα… τρέχει – Το βλέμμα στο Γενάρη


Πηγή
  Τέλος ο Ακαϊντίν λόγω Κεμάλ: Αρνήθηκε να "κατεβάσει" την ανάρτηση!
 

Διαβάστε επίσης: