"Μπαρούτι" με δημοσιογράφους ο Μπαρτζώκας: "Τι θέλετε να πούμε, ρε παιδιά; Αν θέλετε υποστηρίξτε τους διαιτητές" (Vid)

Ο Μπαρτζώκας αναφέρεται στην παρουσία δημοσιογράφων στο μπαρούτι και ρωτάει τι θα ήθελαν να πούνε. Εάν θέλουν, μπορούν να υποστηρίξουν τους διαιτητές. (Vid)

Μπαρούτι με δημοσιογράφους ο Μπαρτζώκας: Τι θέλετε να πούμε, ρε παιδιά; Αν θέλετε υποστηρίξτε τους διαιτητές (Vid)



Παρεξήγηση με δημοσιογράφους στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Nick Galis Hall είχε ο Έλληνας τεχνικός των Ερυθρόλευκων.

Παράπονα για το σκληρό παιχνίδι του Άρη, που άφησαν οι διαιτητές, εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στην Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι δεν παίχτηκε μπάσκετ.

Ορισμένοι δημοσιογράφοι που ήταν στην αίθουσα διαφώνησαν με τα λεγόμενα του προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος εκνευρίστηκε σε μία στιγμή, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων:

Θέλετε ρε παιδιά, μια στιγμή. Εγώ ήρθα εδώ πέρα για να κάνω μια αποτύπωση του πώς εγώ είδα το παιχνίδι. Προφανώς εσείς, το σέβομαι, το βλέπετε διαφορετικά. Τι θέλετε να πούμε παραπάνω τώρα σε αυτό το πράγμα. Με όλο τον σεβασμό. Εγώ έχω μια γνώμη για το μπάσκετ, προφανώς εσείς έχετε μια διαφορετική. Αν θέλετε να υποστηρίξετε τώρα τον Άρη και τους διαιτητές κάντε το. Το σέβομαι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντου από ομάδα Euroleague για Σπανούλη – Στα… ίσια με Αταμάν, Μπαρτζώκα – Αλλάζουν όλα λόγω Εθνικής

  Νικολακόπουλος: "Ο Γιόβετιτς είναι μανούλα να μπαίνει και να αλλάζει ματς"

Δείτε το βίντεο:

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: