Η γυναίκα τερματοφύλακας που δεν είχε πουλήσει ούτε μια φανέλα και έφτασε σε μια μέρα στο sold out


Η γυναίκα τερματοφύλακας που δεν είχε πουλήσει ούτε μια φανέλα και έφτασε σε μια μέρα στο sold out



Ένας μικρός χαμός έγινε στην Αγγλία με τις φανέλες της Μαίρη Ερπς καθώς δεν υπήρχαν προς πώληση και μέσα σε μια μέρα έγινε sold out.

Οι γυναικείες φανέλες τερματοφυλάκων της Αγγλίας διατίθενται προς πώληση σε “περιορισμένη” προσφορά στον ιστότοπο της FA και εξαντλήθηκαν γρήγορα, αλλά για να γίνει αυτό έπρεπε να δεχθεί η Μαίρη Ερπς την απίστευτη υποστήριξη των φιλάθλων που οδήγησανν τη Nike να κάνει διαθέσιμες τις φανέλες της.

Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών του 2023, η Μαίρη Ερπς, η τερματοφύλακας της Εθνικής Αγγλίας, ανέφερε ότι οι φανέλες της ουσιαστικά δεν πωλούνταν πουθενά και ο λόγος ήταν γιατί δεν είχαν καν αφιερώσει χρόνο για να τις φτιάξουν.

Η καταγγελία που έφερε το ξεπούλημα

Μετά την καταγγελία της, αρκετοί θαυμαστές της ανέλαβαν το έργο να κάνουν μια αναφορά στην οποία συγκέντρωσαν περισσότερες από 170.000 υπογραφές για να μπορέσουν να παραχθούν φανέλες της και να διατεθούν προς πώληση. Το αποτέλεσμα ήταν να… ξεπουλήσουν.

  Τρομερός Βιεϊρίνια! Έγραψε χρυσή σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ

Η Nike συμφώνησε τελικά να πωλήσει το μπλουζάκι «Earps 1» για 99,95 ευρώ, ωστόσο, αποφάσισαν να μην κάνουν καμία διαφήμιση. Ακόμη και στα καταστήματα, οι εκδόσεις της φανέλας σε ροζ, πράσινο και κίτρινο χρώμα κατέληξαν να εξαντληθούν.

Μάλιστα, θα υπάρχουν περισσότερα αντίγραφα διαθέσιμα, μισό χρόνο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών. 

Η υποστήριξη των φιλάθλων που ανέτρεψε την κατάσταση

Η ιστορία θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετική για τη Μαίρη Ερπς, αν δεν είχε υψώσει τη φωνή της μπροστά στο μικρό ενδιαφέρον των χορηγών της να δώσουν δημοσιότητα, αλλά χάρη στη δημόσια καταγγελία και την υποστήριξη των θαυμαστών της, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση.

Παρόλο που οι φανέλες πωλούνται τελικά, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει το γεγονός ότι όλα αυτά συνέβησαν χάρη στο ενδιαφέρον των οπαδών της πορτιέρο, γιατί ούτε η Αγγλική Ομοσπονδία, ούτε η Nike, ούτε κανείς στην Αγγλία μπήκαν στον κόπο να έχουν έτοιμες τις φανέλες. Ούτε καν επειδή η Ερπς ήταν η νικήτρια του βραβείου για την καλύτερη τερματοφύλακα του 2022.

Η Αγγλία υπερασπίζεται από το 2019 την εστία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Earps (@1maryearps)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: