Εκεί θα χτυπήσει τον Ολυμπιακό η Μπαρτσελόνα – Χρόνο Λούντζη και Μπραζντέικις


Εκεί θα χτυπήσει τον Ολυμπιακό η Μπαρτσελόνα – Χρόνο Λούντζη και Μπραζντέικις



Σημαντική η βοήθεια που θα δώσει ο Φαλ στον Μιλουτίνοφ

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague αναφέρθηκε ο Νίκος Ζέρβας στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» ανέφερε αρχικά ότι η παρουσία του Μουσταφά Φαλ αφήνει χαραμάδα αισιοδοξίας στο στρατόπεδο της ομάδας μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως ο Γάλλος έχει χάσει προπονήσεις και θα αγωνιστεί για περίπου 10-12 λεπτά, τα οποία θα είναι πολύ σημαντικά και θα βοηθήσουν τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Στη συνέχεια ανέφερε πως ο Μιχάλης Λούντζης θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Ίγκνας Μπραζντέικις θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, προσθέτοντας πως η «δύναμη» της Μπαρτσελόνα είναι στις θέσεις των ψηλών με τους Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Βέσελι και Τζαμπάρι Πάρκερ και θα είναι σημαντικό οι πρωταθλητές Ελλάδας να μην χάσουν τη «μάχη» των ριμπάουντ.

Για τις απουσίες των Γουίλιαμς-Γκος, Σίκμα και ΜακΚίσικ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να μάθει να ζει με τα προβλήματά του, στα προηγούμενα δυο παιχνίδια ανταποκρίθηκε θετικά, ενώ έκλεισε λέγοντας πως ο κόσμος στο ΣΕΦ θα δώσει δυναμικό «παρών» και θα είναι σημαντική η στήριξή του.

  Ο Μήτρου - Λονγκ πήρε τη φανέλα του Ρούμπιο (BINTEO)

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: