Μεταγραφή έκπληξη στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο – Ψάχνει για αντί-Μάγκνουσον ο Γιοβάνοβιτς


Μεταγραφή έκπληξη στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο – Ψάχνει για αντί-Μάγκνουσον ο Γιοβάνοβιτς



Οι αγωνιστικές εξελίξεις στο Τριφύλλι και οι πρώτες σκέψεις στο Τριφύλλι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα και τον Τάσο Νικολογιάννη ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην επιστροφή των Χουάνκαρ και Αϊτόρ, αλλά και στον τραυματισμό του Πάλμερ-Μπράουν και το τι μέλλει γενέσθαι στην «πράσινη» άμυνα: «Ευχάριστο νέο για τον Γιοβάνοβιτς ότι ο Χουάνκαρ επέστρεψε στις προπονήσεις. Ήταν πολύ σκληρό το μαρκάρισμα που δέχθηκε στο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα αλλά ο Ισπανός επανήλθε γρήγορα. Και ο Αϊτόρ πάει πολύ καλά. Ξεπέρασε το οστικό οίδημα και περιμένουμε να τον δούμε με την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας.»

Στη συνέχεια ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός στόπερ: «Ο τραυματισμός του Μάγκνουσον, έχει δημιουργήσει ένα μικρό κενό στην άμυνα. Είναι και ο Πάλμερ Μπράουν που ακολούθησε θεραπεία. Υπάρχει ο Αμερικανός, ο Γέντβαϊ και ο Σένκεφελντ και υπό συνθήκες ο Αράο. Ίσως και να έχει αρχίσει να ψάχνεται για στόπερ ο Παναθηναϊκός για τον Ιανουάριο. Ιδανικά θα ήταν καλό να βρει έναν αριστεροπόδαρο στοπερ για αντί-Μάγκνουσον. Να είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και να μπορεί να φτιάχνει παιχνίδι.»

Τέλος έκανε και ειδική αναφορά στην αποψινή αναμέτρηση της Εθνικής με την Ιρλανδία, εστιάζοντας στον Φώτη Ιωαννίδη: «Yπάρχουν ο Γιακουμάκης και ο Παυλίδης που πάνε επίσης πολύ καλά με τις ομάδες τους. Θα ήταν καλό όμως να πάρει μια ευκαιρία και ο Ιωαννίδης. Έχει διαφορετικά στοιχεία από τους άλλους δυο».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:


Πηγή
  "Κάποια στιγμή θα μάς εξηγήσει ο Μεντιλίμπαρ..."
 

Διαβάστε επίσης: