Δύο "πύργοι" συγκρούονται στο ΣΕΦ – Νίκησε τον Χουάντσο, τώρα και τον αδερφό του! (ΒΙΝΤΕΟ)


Δύο "πύργοι" συγκρούονται στο ΣΕΦ – Νίκησε τον Χουάντσο, τώρα και τον αδερφό του! (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα για τη 2η αγωνιστική της Euroleague και θα συγκρουστούν στη ρακέτα δύο σπουδαίοι σέντερ. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός απέδρασε με το διπλό από το ΟΑΚΑ στην παράταση με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να είναι από τους πρωταγωνιστές των Πειραιωτών.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει πολλά απόψε ξανά από τον Σέρβο άσο, αφού απουσιάζουν οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Λουκ Σίκμα και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, αλλά στα θετικά είναι πως επιστρέφει ο Μουσταφά Φαλ και μπορεί να δώσει ανάσες στον «ερυθρόλευκο πύργο».

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ γνωρίζει πως θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην ανανεωμένη Μπαρτσελόνα και θα κοντραριστεί κάτω από το καλάθι με τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

Καταλυτικός ο Μιλουτίνοφ

Την 1η αγωνιστική ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έμεινε στο παρκέ για 35:34 λεπτά και σημείωσε 15 πόντους (6/12 δίποντα, 3/3 βολές), μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασίστ, έκανε ένα κλέψιμο και είχε ranking 21. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Σέρβος σέντερ είχε +18 στην κατηγορία +/-, που σημαίνει πως όσο αγωνιζόταν η ομάδα του έβαλε 18 πόντους περισσότερους από την αντίπαλο της.

Λιτός ο Γουίλι

Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα επικράτησε με 91-74 επί της Εφές στη Βαρκελώνη με τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ να παίζει μόλις για 16:05, αλλά κατάφερε να πετύχει 18 πόντους (7/8 δίποντα, 4/6 βολές), μάζεψε 3 ριμπάουντ και είχε ένα κλέψιμο με το ranking του είναι στο 24 και στην κατηγορία +/-, είχε +1!

  Νέος... πονοκέφαλος για Μάντζιο!

Η κόντρα Μιλουτίνοφ – Ερνανγκόμεθ θα τραβήξει τα περισσότερα φλας, αφού πρόκειται για δύο πύργους κάτω από τα καλάθια.

Το ΣΕΦ αναμένεται κατάμεστο καθώς αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού μπροστά στον κόσμο του. Για την ιστορία, διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).

Τι έκαναν στην πρεμιέρα Μιλουτίνοφ – Ερνανγκόμεθ

ΝΙΚΟΛΑ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ

Λεπτά συμμετοχής: 35:34

Πόντοι: 15  (6/12 50.0%, 3/3 βολές)

Ριμπάουντ: 7

Ασίστ: 1

Κλέψιμο:

Ranking 21 (+18)

ΓΟΥΙΛΙ ΕΡΝΑΝΓΚΟΜΕΘ

Λεπτά συμμετοχής: 16:05 

Πόντοι: 18 (7/8, 4/6 βολές)

Ριμπάουντ: 3 

Κλέψιμο: 1

Ranking: 24 (+1)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: