Ατάκα Κετσετζόγλου: "Παίκτες υπάρχουν αλλά πρέπει να κάνει διαχείριση ο Αλμέιδα"!


Ατάκα Κετσετζόγλου: "Παίκτες υπάρχουν αλλά πρέπει να κάνει διαχείριση ο Αλμέιδα"!



Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στη δύσκολη τριάδα αγώνων που έρχεται για την ΑΕΚ και την υποχρεωτική διαχείριση από τον Ματίας Αλμέιδα.

Οι απουσίες, τα μεγάλα ταξίδια αρκετών διεθνών, αλλά και οι αγώνες που ακολουθούν με Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ αναγκάζουν τον Ματίας Αλμέιδα να κάνει ειδική διαχείριση στην ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει για να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι, όποιο κι αν είναι αυτό. Επιπλέον δεν έχει κερδίσει ποτέ φέτος πριν από ευρωπαϊκό ματς, ενώ δεν έχει κερδίσει την τελευταία διετία στην Τρίπολη. Θα είναι μια σημαντική αγωνιστικά και απρόβλεπτη, γιατί οι ομάδες έχουν να παίξουν καιρό», ανέφερε.

Όσο για το ιατρικό δελτίο και τα αγωνιστικά πλάνα εν όψει του αγώνα της Κυριακής; «Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Πισάρο είναι εκτός, αλλά… παίκτες υπάρχουν. Θα δούμε πώς θα διαχειριστεί τους παίκτες του ο Αλμέιδα γιατί ακολουθούν τα παιχνίδια με Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ. Ο Πινέδα πιθανότατα θα παίξει κεντρικά, οπότε δίπλα του θα είναι ένας από τους Σιμάνσκι, Γιόνσον ή ο Γαλανόπουλος. Αριστερά πιστεύω θα παίξει ο Τσούμπερ και δεξιά πιθανότατα ο Ελίασον, ενώ μπροστά θα είναι ο Αραούχο και ο Πόνσε. Πάντως επειδή δεν είναι εύκολο να παίξει και στα τρία ματς ο Πόνσε, δεν αποκλείεται να δούμε και τον Αραούχο φορ, με τον Μάνταλο υποψήφιο να παίζει πιο πίσω».

  Τελειώνει από τη Λίβερπουλ βασικός άσος: Διέγραψε τις φωτό


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: