Νικολακόπουλος: "Θέλει να κουμπώσει πάνω στη Φράιμπουργκ την ενδεκάδα ο Μαρτίνεθ"


Νικολακόπουλος: “Θέλει να κουμπώσει πάνω στη Φράιμπουργκ την ενδεκάδα ο Μαρτίνεθ”


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με την Φράιμπουργκ και ο Ισπανός τεχνικός έχει συγκεκριμένο δίλημμα για το παιχνίδι που ακολουθεί.

Ολυμπιακός: Για τα δύο πλάνα που έχει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ενόψει του αγώνα των Ερυθρόλευκων με τη Φράιμπουργκ μίλησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 εξηγώντας ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να παίξει για πρώτη φορά με τρεις στόπερ, ενώ στη συνέχεια είπε ότι η ιδέα έχει να κάνει με το γεγονός ότι έτσι παίζει στα περισσότερα παιχνίδια η γερμανική ομάδα και ο Ισπανός τεχνικός θέλει να κουμπώσει πάνω της έναν ίδιο σχηματισμό.

Παράλληλα μίλησε για την  ενδεκάδα με την οποία θα παίξει ο Ολυμπιακός εφόσον καταλήξει ο Μαρτίνεθ σε σύστημα με τρία στόπερ, αλλά και για αυτή που σε περίπτωση προτιμηθεί το 4-3-3, καθώς θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι δεν θα πάει με το αγαπημένο του φέτος 4-4-2, αφού είναι απόφασή του οι Πειραιώτες να εμφανιστούν ενισχυμένοι ανασταλτικά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο deal Μαρινάκη με Ζόρζε Μέντες – Φέρνει τον επόμενο Ποντένσε – Στα γραφεία για υπογραφές top όνομα!


Πηγή
  Γιαννακόπουλος: "Δεν θα ήθελα να ήμουν ο Σάσα σήμερα - Νιώθω μαλ@@@ς..."
 

Διαβάστε επίσης: