Συναγερμός στη Φρανκφούρτη! Έκτακτη συν. Τύπου της αστυνομίας – Τι είπε για το ματς του ΠΑΟΚ


Συναγερμός στη Φρανκφούρτη! Έκτακτη συν. Τύπου της αστυνομίας – Τι είπε για το ματς του ΠΑΟΚ


Διαφ.

Στο… κόκκινο οι Αρχές στη Γερμανία.

ΠΑΟΚ: Σε μια έκτακτη συνέντευξη Τύπου κάλεσε χθες (27/11) τα ΜΜΕ και τους φορείς της Φρανκφούρτης, ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης, Στέφαν Μίλερ για τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνιδι του Σαββάτου με την Στουτγάρδη – Τι ειπε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ!

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Φρανκφούρτης, Στέφαν Μίλερ καταδίκασε με έντονο τρόπο τα επεισόδια στον αγώνα της Αϊντράχτ με την Στουτγάρδη, ανακοινώνοντας σοκαριστικά νούμερα και προαναγγέλλοντας περαιτέρω δράσεις για να υπάρχουν στο μέλλον τέτοια φαινόμενα.

«Οι φωτογραφίες με συγκλόνισαν σε μεγάλο βαθμό. Μια τέτοια υπερβολική βία είναι απαράδεκτη», είπε ο αρχικά ο Μίλερ στην ειδική συνέντευξη Τύπου στην οποία εκπροσωπήθηκε και η εισαγγελία της Φρανκφούρτης.

Ο Μίλερ ανέφερε στις δηλώσεις του πως συνολικά, περισσότεροι από 200 άνθρωποι τραυματίστηκαν στα επεισόδια (!), μεταξύ των οποίων περισσότεροι από 100 οπαδοί και περισσότεροι από 100 άνθρωποι από την πλευρά της αστυνομίας και των υπηρεσιών ασφαλείας της Αϊντράχτ.

«Δεν υπάρχει δικαίωμα για τέτοιες συμπεριφορές από τους οπαδούς. Ούτε η αστυνομία της Φρανκφούρτης θα επιτρέψει κάτι τέτοιο», κατέστησε σαφές ο Μύλερ ενόψει των επόμενων αγώνων και ανέφερε πως ήδη συσταθεί ειδική επιτροπή για να εξετάσουν τα ζητήματα με τα επεισόδια που έχουν προκαλέσει οι οπαδοι της Αιντραχτ.

  Έρχονται καμπάνες από ΔΕΑΒ -Κεκλεισμένων με το άναμμα καπνογόνων σε κλειστά

«Η βία είναι κατάφωρα δυσανάλογη με την περίσταση. Προφανώς ζήσαμε μια κατάσταση εδώ, η οποία μπορεί να έχει συσσωρευτεί σε αρκετούς μήνες», τόνισε ο Μίλερ, απορρίπτοντας ότι τα επεισόδια άρχισαν από χρήση αλκοόλ.

«Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας και μίλησε για τα οδοφράγματα και πυροσβεστήρες που πετάχτηκαν από την από τους οπαδούς της Αϊντράχτ.

Σε ότι αφορά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης, ο Μίλερ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ταυτόχρονα με την έρευνα για τα επεισόδια του Σαββάτου, φυσικά προετοιμάζουμε το παιχνίδι την επόμενη Πέμπτη. Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι με τον απαραίτητο επαγγελματισμό και με ψυχραιμία. Την ίδια ψυχραιμία περιμένουμε να δειξουν και οι… προβληματικοί οπαδοί της Αιντράχτ. Το πρόβλημα είναι της Αϊντράχτ Φρανκφούρτης και δεν έχει καμία σχέση με ειδικά ποδοσφαιρικά event και άλλα παιχνίδια σε διαφορετικές έδρες του πρωταθλήματος».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο deal Μαρινάκη με Ζόρζε Μέντες – Φέρνει τον επόμενο Ποντένσε – Στα γραφεία για υπογραφές top όνομα!


Πηγή
  Εκεί θα τον βάλει: Το σχέδιο του Αλόνσο για τον Τετέ
 

Διαβάστε επίσης: