Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Απάντησε στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός(ΦΩΤΟ)


Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Απάντησε στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός(ΦΩΤΟ)



Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε προσωπικά στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ξεκαθάρισε πως το θέμα έγινε προσωπικό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού και τόνισε πως η κόντρα μετατράπηκε σε προσωπική πλέον, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να κάνει λόγο για χρέη 500 εκατομμυρίων ευρώ! 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όχι δεν είναι πλάκα… Αυτή είναι η ανακοίνωση του Ολυμπιακού! Αθέμιτος ανταγωνισμός και ζημιά στην κοινωνία είναι να χρωστάς μισό δισεκατομμύριο και βάλε και να μην στα ζητάνε! Είπαμε το δόντι πονάει, όχι η π… Σε λίγο πάλι!

Για ακόμα μια φορά όχι μόνο δεν έχω αναφερθεί σε εσάς άσχημα αλλά και όπως το 2012, έκανα πολλές προσπάθειες που πάλι από ότι φαίνεται δεν σας αφορούν, διότι έχετε άρρωστα μυαλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Εκδίκηση” Σλούκα από… Παπανικολάου – Ανατροπή με Χουάντσο στον ΠΑΟ, νέα δεδομένα για Χεζόνια

Εμένα με αφορά το προϊόν που λέγεται μπάσκετ… αλλά αφού πάλι θέλετε επί προσωπικού, πάλι θα χορέψετε! Πάλι θα φεύγετε κοροϊδεύοντας τον κόσμο σας για μέχρι τέλους κτλ κτλ. 

Έχετε μέχρι να βγω από τον οδοντίατρο για μια μεγάλη συγγνώμη!

  Η ατάκα του Έμερι για Μαρτίνες-Τίλεμανς πριν τον Ολυμπιακό

Υ.Γ Υπάρχουν τηλεφωνήματα πολύ υψηλών θαμώνων στο ΣΕΦ που επηρεάζουν δικαστικές αποφάσεις εκτός αθλητισμού που σας αφορούν;

Και επίσης εάν νομίζετε ότι δεν καταλαβαίνουμε ότι το κάνετε επίτηδες επειδή χάσατε το πλεονέκτημα και λέτε άντε μπας και έρθει καμία καλή διαιτητής και αποφασίσει καμία διακοπή στα πλέι οφ… Για να φτιάχνουμε κλίμα σιγά-σιγά. Για λύπηση!».

Αναλυτικά οι αναρτήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: