"Καμπανάκι" από Θεσσαλονίκη για το ΠΑΟΚ-Μπρίζ: "Η ΕΛ.ΑΣ. ξέρ

Καμπανάκι από τη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπρίζ: Η ΕΛ.ΑΣ. είναι ενήμερη.

Καμπανάκι από Θεσσαλονίκη για το ΠΑΟΚ-Μπρίζ: Η ΕΛ.ΑΣ. ξέρ



Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή Στη Σέντρα φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Μωυσίδης, με τον αντιστράτηγο εν αποστρατεία και πρώην αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης, να μιλάει για τα μέτρα τάξης και τη διαχείριση που θα κάνει η ΕΛ.ΑΣ. για την υποδοχή των 1.000 εκδρομέων από το Βέλγιο ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ στο πλαίσιο των 8 του Conference League, τονίζοντας πως όλα θα κυλίσουν ομαλά.

Αρχικά ανέφερε: Θα ήθελα να καυτηριάσω τη συμπεριφορά των Βέλγων αστυνομικών και της Κυβέρνησης, ήταν ναζιστική συμπεριφορά απέναντι σε ανθρώπους που πήγαν να δουν από κοντά την ομάδα τους, με ευγένεια και χωρίς προβλήματα. Οι 1.000 φίλοι της Μπριζ δεν θα τύχουν τέτοιας αντιμετώπισης , η ΕΛ.ΑΣ. ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις αλλά νομίζω δεν συμφέρει κανέναν να έχουμε τέτοια γεγονότα.

  Ρόμα: Διέρρευσε το σχέδιο της νέας φανέλας και είναι έκπληξη

Τονίζοντας: Χαρακτηρίζει το παιχνίδι υψηλού κινδύνου, αναγνωρίζοντας την κάκιστη συμπεριφορά των Βελγικών αρχών απέναντι στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ακόμα και απέναντι σε αυτούς που δεν είχαν εισιτήριο , καθώς μπορούσαν δημοκρατικά να δουν τον αγώνα σε μία πλατεία, άλλωστε τα χρήματα τους άφηναν.

Ενώ τέλος υπογράμμισε: Πιστεύω ότι όλα θα κυλίσουν ομαλά και δεν θα συμβεί το παραμικρό.

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: