"Kροτίδα" Μπριζ ενόψει ΠΑΟΚ: "Έτσι θα παίξει στην Τούμπα – Σ

Το ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κροτίδα Μπριζ στην Τούμπα και αναμένεται να παρουσιάσει ένα δυνατό παιχνίδι.

Kροτίδα Μπριζ ενόψει ΠΑΟΚ: Έτσι θα παίξει στην Τούμπα – Σ



Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο ατζέντης ποδοσφαιριστών, Τάσος Σαλονίδης, και μίλησε για τον δεύτερο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπριζ ενώ σχολίασε την τακτική που αναμένεται να ακολουθήσει η βελγική ομάδα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Είναι ένας σημαντικός αγώνας και για τους δύο, το βλέπω στις πόλεις και στα μίντια. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ενθουσιασμός, τα εισιτήρια για το ματς της Τούμπας έφυγαν πολύ γρήγορα. Τα στελέχη της Μπριζ δεν βγάζουν πολλές λεπτομέρειες προς τα έξω, όμως πιστεύουν πολύ στους εαυτούς τους και κοιτάνε τη δική τους ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουν το σκορ που στο 0-0 στα πρώτα 30 λεπτά, δε νομίζω να καθίσουν πίσω και πως θα παίξουν το παιχνίδι τους. 

Δεν θα κρυφτεί η Μπριζ και να παίξει στην κόντρα. Το παιχνίδι τους είναι δυναμικό, η φιλοσοφία τους έχει ταχύτητα και πιστεύουν στην τακτική, η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Είναι σημαντικοί παίκτες αυτοί που λείπουν, όμως στο πρώτο ματς είδαμε πως η Μπριζ έχει νεαρούς παίκτες που αντέχουν την πίεση. Ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ ή την Μπριζ που φτάνουν τόσο μακριά, έχουν λύσεις στο ρόστερ τους.

 


Πηγή
  Παναθηναϊκός: Ηλεκτροσόκ! Ήδη δύο υποψήφιοι για αντι-Τερίμ
 

Διαβάστε επίσης: