Τα πάνω… κάτω με την πρόκριση Ολυμπιακού!

Η πρόκριση του Ολυμπιακού έφερε αναστάτωση!

Τα πάνω… κάτω με την πρόκριση Ολυμπιακού!



Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να πήραν πολύ μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, όμως το συγκεκριμένο γεγονός θα φέρει τεράστιες αλλαγές στο πρόγραμμα των play off του πρωταθλήματος, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου.

Super League: Ο Ολυμπιακός πέτυχε ιστορική πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε και βρίσκεται στα ημιτελικά του Conference League. Η μεγάλη επιτυχία των ερυθρόλευκων προκαλούν… μπάχαλο σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας! Πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα;Για το ίδιο τον οργανισμό του Ολυμπιακού και για το ελληνικό ποδόσφαιρο η πρόκρισή του στα ημιτελικά του Conference League αποτελεί τεράστιο βήμα.

Προκαλεί όμως και… πονοκέφαλο σε Super League και ΕΠΟ για τη συνέχεια και το πρόγραμμα των Play Off αφενώς, αλλά και του τελικού Κυπέλλου αφετέρου. Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ήταν προγραμματισμένος για την περασμένη Κυριακή και αναβλήθηκε λόγω των ρεβάνς με Κλαμπ Μπριζ και Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα.

Η Super League όρισε το ντέρμπι για τη Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου. Θα προβεί όμως σε νέα αναβολή και νέο ορισμό του αγώνα που δε θα γίνει 1/5 καθώς την επόμενη μέρα οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται με την Άστον Βίλα και αναζητείται ημερομηνία.

  Νικολογιάννης: "Προσπαθούν να συνέλθουν στον ΠΑΟ"

Δεύτερο παιχνίδι… πονοκέφαλος για τη Super League προκύπτει από την αγωνιστική που υπάρχει μεσοβδόμαδα για τις 8/5 στην οποία ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ. Και αυτός ο αγώνας θα οδηγηθεί σε αναβολή, καθώς μια μέρα μετά ο Ολυμπιακός θα δώσει τον αγώνα ρεβάνς με την Άστον Βίλα.

Είναι δε προφανές πως σ’ αυτή την αγωνιστική, επειδή είναι η προτελευταία των Play Off και οι αγώνες γίνονται ίδια ημέρα και ώρα, θα αναβληθούν και οι άλλοι δύο αγώνες του προγράμματος.

Όσον αφορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, πιθανώς να επηρεαστεί και η ημερομηνία τέλεσής του, καθώς δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου και ενδεχομένως να μετατεθεί κατά μία εβδομάδα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πορθητής Τζολάκης, ρίσκο Μεντιλίμπαρ με Φορτούνη – Έτσι είναι πιο γλυκό!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: