Κόλπο… γκρόσο από Μάντζιο!

Κόλπο… πανέμορφη εκτέλεση από τον Μάντζιο!

Κόλπο… γκρόσο από Μάντζιο!



Πέντε στροφές πριν από το φινάλε των Playoffs, ο Άρης καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση, ώστε από αγωνιστικής άποψης, να είναι πανέτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Άρης: Πέντε στροφές πριν από το φινάλε των Playoffs, ο Άρης καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση, ώστε από αγωνιστικής άποψης, να είναι πανέτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ανεξάρτητα από το αν θα αλλάξει ημερομηνία ή όχι.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο, όπως προφανώς μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς, γίνεται και μία γενική διαχείριση και στο ρόστερ της ομάδας, ώστε να αποφευχθεί επιβάρυνση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και να διατηρήσει η ομάδα την φρεσκάδα της.

Μέσα σε αυτή τη διαδικασία, δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να εμφανιστεί και πάλι το όνομα του Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον. Ο Σουηδός, από τη στιγμή που δεν είχαν αίσιο τέλος οι διαπραγματεύσεις του με την Γκέτεμποργκ, έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα και μάλιστα, οι άνθρωποι του Άρη μιλούν για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, που δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό.

  Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ για φορ από Αγγλία με 25 γκολ

Φαίνεται μάλιστα ότι πολύ σύντομα θα μπει ξανά στο γήπεδο για να παίξει με τους Κιτρινόμαυρους, ενώ δεν είναι διόλου απίθανο ακόμη και να μπει στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πορθητής Τζολάκης, ρίσκο Μεντιλίμπαρ με Φορτούνη – Έτσι είναι πιο γλυκό!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: