"Απίστευτη ηρεμία ο Τζολάκης! Δεν μπορούσε να περπατήσει ο..


“Απίστευτη ηρεμία ο Τζολάκης! Δεν μπορούσε να περπατήσει ο..



Ο Ολυμπιακός κατάφερε και έγραψε ιστορία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και παράλληλα πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League μετά από ένα επικό παιχνίδι στο Σουκρού Σαράτσογλου.

Ηρακλής Αντύπας: Για τα όσα έζησε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και το συνέβη μετά την επική πρόκριση των Ερυθρόλευκων μίλησε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον  bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπήρχαν στιγμές που κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν άκουγα τίποτα. Δεν καταλάβαινα ότι ήταν στον αέρα ο Τσορμπατζόγλου, δεν ήξερα αν ήμουν εγώ στον αέρα. Δεν μπορούσες να ακούσεις…

Όταν δέχθηκε το γκολ το Ολυμπιακός στο 11’, έλεγα μέσα μου να αντέξει μέχρι το 20’ γιατί όσο περνούσε η ώρα ξεφούσκωναν. Από το 37’ και μετά δεν υπήρχε άλλη επικίνδυνη ευκαιρία από τη Φενέρ. Στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης ήταν τα καλύτερα λεπτά του Ολυμπιακού στον αγώνα. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος του αγώνα δεν είναι καλός, παρότι δίνουν μάχες οι παίκτες του.

Δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και προσπαθούσαν με βαθιές μπαλιές να βρουν τους μπροστά. Η επιλογή του Ιμπόρα αποδείχθηκε καλή, αφού με την εμπειρία του έδωσε πολλές βοήθειες και απελευθέρωσε τον Τσικίνιο και έτσι φάνηκε ότι δεν είναι καλά η Φενέρ πίσω. Όταν προσπαθούσε να κάνει το παιχνίδι της Φενέρ, υπήρχε απίστευτη πίεση από τους Τούρκους. Δεν μπορείς να το καταλάβεις αν δεν το βιώσεις.

Ο Ντόη ήταν εξαιρετικός, παρότι αποβλήθηκε, αφού είχε να παίξει πολύ καιρό και έδωσε πολλές μονομαχίες με τον Τζέκο. Και ο Ορτέγκα ήταν καλός, αφού έριξε πολύ τρέξιμο. Και ο Ρίτσαρντς ήταν πολύ καλός. Και ο Φορτούνης ανέβηκε πολύ στο β’ ημίχρονο. Μου έκανε τρομερή εντύπωση πως μόνο οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιρναν κάρτες. Ο Κάρμο είναι άλλο επίπεδο.

Ο Τζολάκης δεν είναι ότι έβγαλε τα πέναλτι, αλλά σε όλο το ματς είχε απίστευτη ηρεμία για την ηλικία του. Μιλάμε για μία ηρεμία που δεν έχω συναντήσει ξανά. Δόξα και τιμή στον μεγάλο προπονητή τους, όταν είδα στο 87’ να βγάζει τον Φρεντ και τον σκόρερ τους, αναρωτήθηκα τι κάνει. Μου φάνηκαν περίεργες οι αλλαγές τους. Το κλίμα, το καταλαβαίνετε, ήταν καταπληκτικό. Ο Ροντινέι δεν μπορούσε να περπατήσει στο αεροπλάνο. Δεν ξέρω πώς καταφέραμε να φτάσουμε πιο αργά, αλλά έπαιξε ρόλο ο έλεγχος που γίνεται στο αεροδρόμιο… Είναι πολύ μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό», είπε ο Ηρακλής Αντύπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πορθητής Τζολάκης, ρίσκο Μεντιλίμπαρ με Φορτούνη – Έτσι είναι πιο γλυκό!


Πηγή
  Δώρα Παντέλη για διαιτησία ΣΕΦ - "Έχω παίξει μπάσκετ και..."
 

Διαβάστε επίσης: