Γύρισε 10 χρόνια πίσω ο ΠΑΟΚ στο ζευγάρι με τη Μπριζ


Γύρισε 10 χρόνια πίσω ο ΠΑΟΚ στο ζευγάρι με τη Μπριζ



Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την Ευρώπη ολοκληρώνοντας το φετινό του ταξίδι στο Conference League μετά τις δύο ήττες από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε την Ευρώπη ολοκληρώνοντας το φετινό του ταξίδι στο Conference League μετά τις δύο ήττες από την Κλαμπ Μπριζ. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να σκοράρει και στην Τούμπα, μένοντας έτσι «άσφαιρος» σε ευρωπαϊκό ζευγάρι μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Έκανε την προσπάθειά του, υπέπεσε σε λάθη, ωστόσο γενικότερα η Κλαμπ Μπριζ εμφανίστηκε ανώτερη στους δύο αγώνες και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα, γνώρισε την ήττα με 0-2 στην Τούμπα. Είναι η πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια σε διπλούς ευρωπαϊκούς νοκ άουτ αγώνες, στους οποίους ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε καταφέρει να σκοράρει γκολ σε διπλό ευρωπαϊκό αγώνα από τη σεζόν 2013-14 και τους αγώνες με αντίπαλο τη Μπενφίκα. Σ’ εκείνους τους αγώνες ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε με το συνολικό σκορ 4-0, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στην Τούμπα και με 3-0 στον δεύτερο αγώνα στο «Ντα Λουζ». Από τότε μέχρι και τα διπλά παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ, κατάφερνε να σκοράρει ακόμη και όταν δεν κατάφερνε να πάρει την πρόκριση.

Πηγή: metrosport.gr

  Τα highlights στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πορθητής Τζολάκης, ρίσκο Μεντιλίμπαρ με Φορτούνη – Έτσι είναι πιο γλυκό!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: