Ολυμπιακός: "Μεγαλείο Τζολάκη, έμεινε στην ιστορία"


Ολυμπιακός: “Μεγαλείο Τζολάκη, έμεινε στην ιστορία”



Πώς θα αποκλείσει την Άστον Βίλα, το “τρίγωνο” που οδηγεί τους Πειραιώτες σε μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες και ο νεαρός τερματοφύλακας που έγραψε το όνομά του στο βιβλίο ιστορίας του Ολυμπιακού!

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση τού Europa Conference League πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη, εναντίον της Φενέρ, και όπως σχολίασε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εδώ που έφτασαν οι Πειραιώτες θα πάνε μέχρι το τέλος.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γούναρη, παλαίμαχο άσο του συλλόγου, προκειμένου να σχολιάσει το παιχνίδι, την επόμενη μέρα στην ομάδα αλλά και τη φανταστική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Τζολάκη.

“Μεγαλείο Τζολάκη – Μεγάλη πρόκριση στην Τουρκία – Μαρκαρίσματα, κυκλοφορία, δεν έγιναν λάθη”

“Ο Ολυμπιακός άξια πήρε την πρόκριση και μου άρεσε πολύ που είχε σωστή και καλή αμυντική συμπεριφορά. Με κορυφαίο γεγονός στη διαδικασία των πέναλτι, που ο Τζολάκης έδειξε το μεγαλείο του και έγραψε ιστορία. Μεγάλη πρόκριση μέσα στην Τουρκία, που δίνει ψυχική ευχαρίστηση στους φιλάθλους και συνεχίζει το όμορφο όνειρο για την ομάδα“, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

  Ολυμπιακός: Αποφάσισε ο Μεντιλίμπαρ για την 11αδα

“Ο Τζολάκης επειδή πήγε το ματς στα πέναλτι, εκεί καθαρα όταν αποκρούεις τρία πέναλτι δεν είναι εύκολο γεγονός. Έγραψε ιστορία με χρυσά γράμματα στα ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού. Μπράβο του και του αξίζουν συγχαρητήρια”.

 

Ξεχωρίσατε άλλον;

“Δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος έπαιξε καλά ή όχι, λειτούργησε θαυμάσια ως ομάδα. Ήταν πολύ καλός, καλή κυκλοφορία, καλά μαρκαρίσματα, δεν υπήρχαν λάθη. Δεν ήταν εύκολο μέσα στην Κωνσταντινούπολη, με αντίπαλο τη Φενέρ, που είναι μεγάλη ομάδα”.

“Καλά κάνει και το λέει αυτό ο Μεντιλίμπαρ – Έτσι θα περάσει την Άστον Βίλα – Όταν σηκώσεις ευρωπαϊκό Κύπελλο”

Ο Μεντιλίμπαρ έκανε λόγο για τελικό.

“Οταν είσαι ένα βήμα πριν τον τελικό, καλά κάνει και το λέει για να το πιστέψουν και τα παιδιά. Είναι άξιοι και θα το πάρουν. Σωστός στις αλλαγές, στο στήσιμο, σε όλα”.

Θα περάσει το εμπόδιο της Άστον Βίλα;

“Πολύ καλή ομάδα και κάνει και καλή πορεία φέτος στην Αγγλια. Όμως ο Ολυμπιακός είναι αυτό που είπε ο Μεντιλίμπαρ: Αν το πιστέψουν είναι πιθανό να την αποκλείσει και να πάει στον τελικό”.

Κι εκεί είναι όλα ανοιχτά.

  Έριξε... βόμβα με Πούτιν ο Γιαννακόπουλος πριν το 4ο ματς

“Έχω ζήσει από μικρό παιδί το ποδόσφαιρο και ξέρω από μεγάλες στιγμές: Του κόσμου εκατομμύρια να έχεις, όταν σηκώσεις ευρωπαϊκό κύπελλο δεν αλλάζει με τίποτα. Μπορεί να το πάρει και θα το κάνει. Δεν το λέω γιατί αγαπώ τον Ολυμπιακό, αλλά μπορεί να το κάνει. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες. Σε αυτό το τρίγωνο μπαίνει ο κόσμος, που δίνει τεράστια ώθηση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τζολάκης… αποκάλυψε σε Μασούρα πώς να εκτελέσει το πέναλτι! (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: