Παλαίμαχος ΠΑΟΚ: "Φταίει ο Λουτσέσκου"


Παλαίμαχος ΠΑΟΚ: “Φταίει ο Λουτσέσκου”



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε με σκληρή γλώσσα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού.

Νίκος Αλαβάντας: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις αγωνιστικές αδυναμίες του ΠΑΟΚ, επέρριψε ευθύνες στον Λουτσέσκου για την κοιλιά του Δικεφάλου, ενώ τόνισε ότι έπρεπε η ομάδα να ενισχυθεί τον Ιανουάριο.

«Πόσο καλά να είμαστε όταν μέσα σε τρεις ημέρες αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη και χάσαμε από τον Ολυμπιακό; Τις τελευταίες 15 ημέρες δεν μπορεί να ξέχασαν το ποδόσφαιρο ο Ζίβκοβιτς και ο Ντεσπόντοφ. Ξαφνικά βλέπεις μία κοιλιά, ίσως να φταίει σε αυτό και ο προπονητής. Η ομάδα έχει χάσει την συνοχή της. Λέγαμε ότι ήταν «πολυβόλο» και πλέον δεν μπορεί να σκοράρει.

Οταν αποκλείεσαι και χάνεις την ευκαιρία να πας στους «4» η ψυχολογία πάει στα τάρταρα. Αλλά παίζεις με τον Ολυμπιακό που έχει αγωνιστεί στην Τουρκία 120 λεπτά και δεν κάνεις μία φάση σε 90 λεπτά. Δεν μπορείς να λες ότι πας για πρωτάθλημα. Η ομάδα που είχε κερδίσει με 2-4 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την χθεσινή δεν έχει καμία σχέση. Από εκεί και πέρα, οι δικαιολογίες ότι μας «έσφαξε» ο διαιτητής δεν στέκουν»

  "Βλέπει" Φιορεντίνα στην OPAP Arena ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν ενισχύθηκε τον Ιανουάριο σημείωσε: «Ήταν λάθος που δεν ενισχύθηκε. Όταν παίζεις στην Ευρώπη και διεκδικείς ακόμη και την παρουσία στον τελικό, πρέπει να ενισχύσεις την ομάδα σου γιατί θα ερχόταν παιχνίδια «φωτιά». Αυτά τα ματς επιβαρύνουν τους παίκτες. Ήταν λογικό να γίνει κοιλιά. 

Η ομάδα πάσχει στην ταχύτητα του κέντρου, έχει μεγάλο πρόβλημα. Φάνηκε στο παιχνίδι με την Μπριζ. Μουργκ, Μεϊτέ και ΣΒαμπ είναι πολύ αργοί και δεν μπορείς να πιέσεις. Η Μπριζ μας έκανε στο ξεκίνημα δύο ευκαιρίες και μετά ο Λουτσέσκου δεν γύρισε την ομάδα πιο πίσω. Μας έσπαγαν το πρέσινγκ και έφευγαν σαν «σφαίρες».

Μας λείπει πραγματικά ο φορ, ένας στυλ Πρίγιοβιτς. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα πρέπει να κάνει αυτή την κοιλιά. Διεκδικούσαμε τρεις τίτλους. Τον ημιτελικό κυπέλλου τον έχασε από ο Λουτσέσκου από το ροτέισιον στο πρώτο παιχνίδι. Μετά αποκλείστηκε από την Ευρώπη και νομίζω ότι πλέον έμεινε πίσω και στην μάχη του τίτλου. 

Εχει τα ντέρμπι στην Τούμπα, αλλά πείτε μου ποιο ντέρμπι κέρδισε εύκολα στην Τούμπα; Του ΠΑΟΚ του ταιριάζουν πιο πολύ τα εκτός έδρας ντέρμπι. Αν παίξουμε όπως χθες (21/4) δεν θα μπορέσουμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Αυτό βλέπω.

Αυτή την στιγμή ο Λουτσέσκου έχει δώσει αδικαιολόγητα ευκαιρίες σε παίκτες όπως ο Σαμάτα. Ο Τζίμας είναι χειρότερος από τον Σαμάτα; Γιατί να μην εμπιστευτείς έναν μικρό και αργότερα να βγάλεις και χρήματα. Για ποιον λόγο δεν τον προωθεί;», είπε ο Νίκος Αλαβάντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφωνώ με Λουτσέσκου! Καθαρά τα δύο γκολ, καμιά σιγουριά χωρίς τεχνολογία


Πηγή
  Ο ομοσπονδιακός τεχνικός παρακολουθεί τον Ελίασον
 

Διαβάστε επίσης: