Σοκάρει άσος της Μπαρτσελόνα: "Θέλουν τον θάνατο της αγέννητ


Σοκάρει άσος της Μπαρτσελόνα: "Θέλουν τον θάνατο της αγέννητ



Άνοιξε την καρδιά του ο αμυντικός των Καταλανών μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-2 στη LaLiga.

Ο Ζοάο Κανσέλο αποκάλυψε τις απειλές που δέχεται από ανθρώπους στα κοινωνικά δίκτυα, αφού η Μπαρτσελόνα έχασε το ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις καθυστερήσεις του αγώνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ σημείωσε ένα γκολ για τη νίκη της Ρεάλ στη Μαδρίτη (3-2) και πολλοί βλέπουν τον Ζοάο Κανσέλο ως έναν από τους βασικούς υπαίτιους της ήττας. Ο αμυντικός των φιλοξενούμενων βρέθηκε στο στόχαστρο των φιλάθλων.

Κάποιοι το παράκαναν και του έστειλαν σχόλια που ξεπέρασαν κάθε όριο. Ο ίδιος αποκάλυψε τις λεπτομέρειες μετά το τέλος του αγώνα.

“Υπάρχουν σχόλια στα οποία θέλουν τον θάνατο της κόρης μου που δεν έχει γεννηθεί ακόμα. Δεν το λένε κατάμουτρα, αλλά στα σχόλια προσβάλλουν τη γυναίκα μου, το αγέννητο μωρό. Η ευχή για τον θάνατο ενός μωρού είναι πολύ σοβαρό πράγμα”, είπε ο Κανσέλο.

  Μυστήριο με τον Αντόνιο Κόντε - Φήμες για κορυφαία ομάδα

Δεν είναι γνωστό αν ο Κανσέλο θα απαγγείλει κατηγορίες εναντίον ατόμων που διαφημίζονται με τέτοιο νοσηρό τρόπο. Ο Κανσέλο βρίσκεται στη Μπαρτσελόνα ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι και κατά γενική ομολογία το συμβόλαιό του είναι απίθανο να εξαγοραστεί.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: