Υποστολή σημαίας στην Αθλέτικ Μπιλμπάο: Φεύγει ο αρχηγός


Υποστολή σημαίας στην Αθλέτικ Μπιλμπάο: Φεύγει ο αρχηγός



Σχεδόν 20 χρόνια συμμετοχής στον σύλλογο και 15 στην πρώτη ομάδα.

Μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Ραούλ Γκαρθία ότι κρεμάει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν, έφτασε άλλος ένας αποχαιρετισμός και είναι εντελώς έκπληξη. Ο Ίκερ Μουνιαϊν αποχωρεί από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα στα τελείως άδεια αποδυτήρια του Σαν Μαμές ενώπιον των ΜΜΕ του συλλόγου. «Έφτασα στο Μπιλμπάο όταν ήμουν δώδεκα χρονών, ως παιδί, και σήμερα, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά, έρχομαι να ανακοινώσω την αποχώρησή μου στο τέλος αυτής της σεζόν», είπε με σοβαρό τόνο.

Ο αρχηγός, ένας από τους άντρες που αγαπούν περισσότερο οι οπαδοί, παρατηρεί ότι έχει όλο και λιγότερη προβολή στους αγώνες, αν και το χάρισμά του παραμένει ανέπαφο. Ήταν από αυτούς που πέτυχαν ένα γκολ στη διαδικασία των πέναλτι που χάρισε τον πρόσφατο τίτλο του Κυπέλλου και δεν διευκρινίζει αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ή θα σταματήσει.

Έγινε “λιοντάρι” στις 30 Ιουλίου 2009 σε έναν αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της Γιουνγκ Μπόις, και έγινε τότε, σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 11 ημερών, ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έκανε ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα.


Πηγή
  Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού!
 

Διαβάστε επίσης: