Απέσυρε την καταγγελία η σύντροφος του παίκτη του Περιστερί


Απέσυρε την καταγγελία η σύντροφος του παίκτη του Περιστερί



Νέα δεδομένα στην υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό παίκτη της ομάδας των Δυτικών Προαστίων μιας και η σύντροφός του φαίνεται ότι έχει αποσύρει τη μήνυση που είχε κάνει.

Περιστέρι: Ανατροπή σκηνικού με τις καταγγελίες που είχε κάνει η σύντροφος Αμερικανού παίκτη της ομάδας των Δυτικών Προαστίων μιας και οι σύμφωνα με ις πληροφορίες την Κυριακή η Αμερικανίδα εμφανίστηκε στην Αστυνομία και ανακάλεσε πλήρως όσα είχε υποστηρίξει στη πρώτη της κατάθεση την Παρασκευή.

Τα τρία κομμάτια της νέας κατάθεσής της είναι τα ακόλουθα:
Α) Η πρώτη αναφορά της ήταν παρανόηση και η ίδια από τη Παρασκευή προσπάθησε να εξηγήσει ότι δεν επιθυμεί να αποδοθούν κατηγορίες στο σύντροφό της, ούτε να υπάρξει η διαδικασία του αυτόφωρου, όμως, αυτό έγινε αυτόματα μετά την πρώτη κατάθεση.
Β) Ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης του Περιστερίου bwin ποτέ δεν έχει παρουσιάσει βίαιες συμπεριφορές στα 4 χρόνια που βρίσκονται σε σχέση.
Γ) Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει συμβεί μεταξύ τους κανένα περιστατικό μεγάλης έντασης ή βίας.

Μετά τη νέα κατάθεση που δόθηκε υτό που απομείνει να δούμε είναι αν ο παίκτης της ΚΑΕ Περιστέρι θα αντιδράσει νομικά και θα ασκήσει μήνυση για ψευδορκία και συκοφάντηση ή αν αυτή η ιστορία θα τελειώσει κάπου εδώ.

  "Το σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας του Ολυμιακού"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Κωνσταντέλια, όρισε τιμή πώλησης ο ΠΑΟΚ – Premier για Ιωαννίδη!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: