Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Μπερνάρ – Εκπλήξεις στην 11αδα!


Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Μπερνάρ – Εκπλήξεις στην 11αδα!



Οι Πράσινοι φοβούνται πώς αν αγωνιστεί ο Βραζιλιάνος στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τραυαμτιστεί!

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει του σημερινού αγώνα με την ΑΕΚ μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού αφού αναφέρθηκε στην κακή παράδοση που έχουν οι πράσινοι στα εκτός έδρας παιχνίδια τους με την ΑΕΚ υπογράμμισε τους λόγους για τους οποίους ο μόνος στόχος για το τριφύλλι σήμερα είναι η νίκη.

«Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη σήμερα. Το έχει πει ο Τερίμ με όλους τους τρόπους. Με ισοπαλία είναι όλοι στο κόλπο και ο Παναθηναϊκός εξαρτάται από τα αποτελέσματα των άλλων», ανέφερε και συνέχισε: «Περιμένουμε μέχρι το απόγευμα να δούμε τι θα γίνει με τον Μπερνάρ. 50-50 είναι οι πιθανότητες να είναι παρών. Ναι μεν η μαγνητική του είναι καθαρή αλλά υπάρχει ανησυχία ότι εάν παίξει τότε θα πάθει θλάση. Δεν θα πάρουν έτσι το ρίσκο για να παίξει. Έχω την αίσθηση ότι θα είναι στην αποστολή και βλέποντας και κάνοντας…», τόνισε.

Σχετικά με την νοοτροπία του Τερίμ στο παιχνίδι αυτό, ανέφερε: «Ο Τερίμ θέλει η ομάδα του να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να κυριαρχήσει της ΑΕΚ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα τι είπε για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού αλλά και την εκτίμησή του για την 11άδα…

  Τέλος ο Ουάρντα από Πανσερραϊκό!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: