Παναθηναϊκός: "Δεν άντεξαν να παίζουν με τους διαιτητές"


Παναθηναϊκός: "Δεν άντεξαν να παίζουν με τους διαιτητές"



Αν περάσει στα αποδυτήρια το ότι τίποτα δεν τελείωσε, πως το ΟΑΚΑ είναι ακόμα… ζωντανό, τότε όλα μπορούν να αλλάξουν αύριο το βράδυ. Και ο Αταμάν είναι… μανούλα σε τέτοιες καταστάσεις. 

Οι ώρες έχουν περάσει, το μυαλό έχει… καθαρίσει και πλέον μπορούμε να δούμε με νηφαλιότητα πολλά απ’ όσα έγιναν χθες το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR στο Game 1 της σειράς με τη Μακάμπι έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί, έχασε το πλεονέκτημα μέσα από τα χέρια του και τώρα είναι αναγκασμένος να φέρει… τούμπα (και πάλι) τη σειρά, αν θέλει να βρεθεί στο Final-4 του Βερολίνου.

Ο Παναθηναϊκός, χθες… τιμωρήθηκε από τα φτηνά του λάθη, από την έλλειψη συγκέντρωσης στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά και από το γεγονός πως εκτός από την Μκακάμπι του Όντεντ Κάτας, είχε απέναντι του και τρεις ανεκδιήγητους διαιτητές οι οποίοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ έχοντας ξεκάθαρη αποστολή. Να κάνουν όσο το δυνατόν πιο δύσκολη τη ζωή των παικτών του Παναθηναϊκού και να… σπρώξουν τη Μακάμπι. Και το κατάφεραν. Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr


Πηγή
  Πότε θα γίνουν τα πέμπτα ματς για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
 

Διαβάστε επίσης: