"ΜVP χθες ο Μπαρτζώκας – Ματσάρα ο ΜακΚίσικ"


“ΜVP χθες ο Μπαρτζώκας – Ματσάρα ο ΜακΚίσικ”



Ο Νίκος Ζέρβας εστίασε στην προπονητική επίδραση του Γιώργου Μπαρτζώκα στο break του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη.

Υπογραφή Γιώργου Μπαρτζώκα είχε η νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπαρτσελόνα για το 0-1 στα playoffs, όπως τόνισε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη Βαρκελώνη, Νίκος Ζέρβας.

«Ο MVP του χθεσινού αγώνα ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ήταν μια τεράστια νίκη με προπονητική επιρροή στο έπακρο, παρότι ήταν σχετικά άστοχος και είχε κάποιους παίκτες-κλειδιά όχι σε καλή μέρα. Αξιοποίησε τον Σίκμα, που ο προπονητής τον έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση και απέδειξε ποιος είναι ο λόγος που τον έχει στην ομάδα ακόμη», ανέφερε.

«Ο Γκος ήταν καταπληκτικός, ο ΜακΚίσικ έκανε ματσάρα, ο Πετρούσεφ κάνει μαγικό πρώτο ημίχρονο και σήμερα περιμένουμε τις εξετάσεις του για τον τραυματισμό στο γόνατο. Δεν φαίνεται κάτι πολύ σοβαρό, αλλά ας περιμένουμε τη μαγνητική για να είμαστε σίγουροι», πρόσθεσε.

Όσο για το αυριανό Game 2; «Πλέον υπάρχει μεγάλη αποσυμπίεση, αφού ο βασικός στόχος για ένα break επετεύχθη και μπορεί να κάνει την Παρασκευή το 2-0 για να είναι πολύ κοντά στο Final 4. Όλη η ομάδα ήταν πολύ ήρεμη και προσγειωμένη χθες, γνωρίζουν όλοι πως δεν έχει τελειώσει κάτι. Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα και να βγάλει κι άλλους πρωταγωνιστές κάνοντας το 2-0».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για Ολυμπιακό: Σεμινάριο στη Βαρκελώνη! Απίθανο 9+3 από Μπαρτζώκα!


Πηγή
  Τα πέντε καρφώματα του Φαλ μέσα σε 20 δευτερόλεπτα (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Διαβάστε επίσης: