"Άδειασε ψυχολογικά ο ΠΑΟΚ…"


“Άδειασε ψυχολογικά ο ΠΑΟΚ…”



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής όπου και πήρε θέση για την εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά και την ισοπαλία του στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Θανάσης Κολιτσιδάκης: Ο ΠΑΟΚ προβληματίζει με το αγωνιστικό black out που έχει υποστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και τον έχει απομακρύνει από την κορυφή των Play Off και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κτίμησε στο Metropolis 95,5 FM πως οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά έχουν «αδειάσει» ψυχικά και σωματικά, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία.

«Ο ΠΑΟΚ φέτος κάνει μια τεράστια προσπάθεια σ’ όλες τις διοργανώσεις. Έχει μείνει από δυνάμεις; Από φρεσκάδα και διάθεση; Δεν ξέρω. Έβλεπα σα να ήθελε αλλά να μη μπορούσε να κάνει κάτι στη Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν σέντερ φορ, σέντερ φορ όμως. Δεν έχει παίκτη εκεί δυστυχώς. Έχει πολύ καλά χαφ και δημιουργικά που σκοράρουν, αλλά όχι έναν παίκτη να βάζει το εύκολο γκολ.

Θέλεις σέντερ φορ και με τη Λαμία και όλα πάνε ρολόι. Νομίζω του λείπει εκεί ο παίκτης, συν ότι έχουν αδειάσει οι παίκτες και σωματικά και ψυχικά. Φαινόταν στο παιχνίδι ότι κάτι δεν μπορούσαν να κάνουν σωστά. Η Λαμία έκανε ένα καλό παιχνίδι βάσει των δυνατοτήτων της και ο ΠΑΟΚ τίποτα»

Αν μπορεί να γυρίσει η κατάσταση: «Την Κυριακή θα το μάθουμε. Αν κερδίσει την ΑΕΚ, όλα παίζονται. Αν κερδίσει η ΑΕΚ τελείωσε γιατί ψάχνει 5 βαθμούς. Και με ισοπαλία τελειώνουν τα πάντα. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του γιατί δεν πείθει με την εικόνα του», είπε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης.

  Το ένα ακόμα του Σλούκα και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Μολότοφ” Καρπετόπουλου για ΑΕΚ και πρωτάθλημα: “Κατά τη γνώμη μου έχει…”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: