Τα πιο ακριβά αμάξια στη SL! Αλμέιδα-Αραούχο, No1 o Μανωλάς


Τα πιο ακριβά αμάξια στη SL! Αλμέιδα-Αραούχο, No1 o Μανωλάς



Οι άσοι της Σούπερ Λιγκ αρέσκονται να ξοδεύουν πολλά χρήματα για να αγοράζουν ακριβά αυτοκίνητα. Ο φορ της ΑΕΚ και ο Αργεντινός προπονητής έχουν δύο πολύ ακριβά αυτοκίνητα, όμως ο Έλληνας αμυντικός έχει στην κατοχή του ένα μοναδικό σούπερ καρ…

Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου πολύ συχνά τους αρέσει να χαλάνε εκατομμύρια για να αγοράζουν ακριβά αυτοκίνητα. Το ίδιο ισχύει και για ποδοσφαιριστές και προπονητές που έχουν περάσει από τη Super League, παρότι οι δρόμοι της Ελλάδας δεν βοηθούν.

Ποια είναι Λαμποργκίνι του Κώστα Τσιμίκα; Τι οδηγούν Ορμπελίν Πινέδα και Σέρχιο Αραούχο, αλλά γιατί ο Κώστας Μήτρογλου παραμένει στη λίστα αν και… παλαίμαχος.

Πολύ ακριβή είναι και η επιλογή του Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο στο Νο1 και μάλιστα με διαφορά βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς, το αυτοκίνητο του οποίου πιάνει για… πλάκα τα 300 χιλιόμετρα την ώρα!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Τα πιο ακριβά αμάξια Ελλήνων ποδοσφαιριστών – Νο1 ο Φορτούνης πάνω από… Μαρινάκη, Σαββίδη, Αλαφούζο! (Vid)

Τα λεφτά δεν φέρνουν απαραίτητα την ευτυχία, αλλά δεδομένα μ’ αυτά μπορείς να αποκτήσεις πολυτελές αμάξι.

  Διπλό "χαμόγελο" για Μάντζιο ενόψει ΠΑΟΚ

Αυτό το ρητό ακολουθούν πολλοί ποδοσφαιριστές των μεγάλων ελληνικών ομάδων, οι οποίοι έχουν ξοδέψει ένα σημαντικό ποσό για να κάνουν δικό τους ένα πολύ ακριβό αυτοκίνητο!

Ποια Mercedes οδηγάει ο Κώστας Τσιμίκας και ποια ο Γιώργος Μασούρας, η ιστορία πίσω από τη Φεράρι του Αντράζ Σπόραρ, το NISSAN GTR του Στέφανου Αθανασιάδη και το… τρελό αμάξι του Μπερνάρ, το οποίο έχει και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Τα δύο σούπερ καρ του Γιούρκα Σεϊταρίδη, με τι αυτοκίνητα έχουν εμφανιστεί τελευταία οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Σαββίδης και γιατί η Λαμποργκίνι του Κώστα Φορτούνη είναι στη Νο1 θέση!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: