Νέα γκέλα για Μίλαν! Ήττα σοκ για Φιορεντίνα


Νέα γκέλα για Μίλαν! Ήττα σοκ για Φιορεντίνα



Η Τζένοα έκανε την δεύτερη έκπληξη της 35ης αγωνιστικής στη Serie A, καθώς, μια ημέρα μετά την ήττα της πρωταθλήτριας Ίντερ από τη Σασουόλο, απέσπασε ισοπαλία 3-3 από τη Μίλαν στο Σαν Σίρο.

Serie A: Η Τζένοα έκανε την δεύτερη έκπληξη της 35ης αγωνιστικής στη Serie A, καθώς, μια ημέρα μετά την ήττα της πρωταθλήτριας Ίντερ από τη Σασουόλο, απέσπασε ισοπαλία 3-3 από τη Μίλαν στο Σαν Σίρο. Οι «ροσομπλού» πήραν δύο φορές το προβάδισμα στο σκορ και, μολονότι οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν μέσα στο τρίλεπτο 72΄-75΄ την εις βάρος τους κατάσταση και προηγήθηκαν 3-2, η ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο κατάφερε να φύγει από το Μιλάνο με τον βαθμό, χάρη στο αυτογκόλ του Τιό στο 87ο λεπτό.

Με ήττα συνέχισε η Φιορεντίνα τις υποχρεώσεις της στο ιταλικό πρωτάθλημα, λίγες ημέρες πριν τον αγώνα ρεβάνς με την Μπριζ στο Βέλγιο (8/5) για τους «4» του Europa Conference League. Οι «βιόλα» ηττήθηκαν 2-1 στη Βερόνα από την Ελλάς, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής, και έχασαν έδαφος στην «κούρσα» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος.

  Χαμός με διάσημο προπονητή - Έξαλλοι στη διοίκηση

Από την πλευρά της, η Βερόνα πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια που καταβάλλει για την αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς βρίσκεται πλέον στο +5 από την «επικίνδυνη ζώνη».

Στο μεταξύ, χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι… παραμονής ανάμεσα στην Έμπολι και τη Φροζινόνε, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Έτσι, οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό και βρίσκονται πλέον στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Το γκολ του Κολομβιανού αμυντικού Γιέρι Μίνα δεν αποδείχθηκε αρκετό στην Κάλιαρι για να κάνει το αποφασιστικό βήμα σωτηρίας.Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λέτσε στη Σαρδηνία, περιπλέκοντας μόνη της τα σχέδιά της με την αποβολή του Γκαετάνο (44’). 

Η Λέτσε ισοφάρισε (84΄) και στο τέλος και λίγο έλειψε να «κλέψει» το ματς με τις ευκαιρίες των Μπασιρότο και Σανσόνε. Έτσι κι αλλιώς η Λέτσε είναι πλέον ασφαλής, αντίθετα με την Κάλιαρι που βρίσκεται σε περιπέτειες, καθώς έχει επίσης δύσκολο πρόγραμμα.

  Ο ΜακΚίσικ αποθέωσε τον Λαρεντζάκη, γιατί τον κάνει να γελά συνέχεια (Vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωαννίδης αντί Ικάρντι με ποσό ρεκόρ – 1.1 εκατ. η αποζημίωση Τερίμ από ΠΑΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: