
Βιλντόζα: “Κρατάω την Ευρωλίγκα με ΠΑΟ, είδα τον Σλούκα να…” (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Λούκα Βιλντόζα έπαιξε αρχικά στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2023-24 και στη συνέχεια στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2024-25.
Πλέον, ο διεθνής Αργεντινός γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του, στη Βίρτους Μπολόνια, ενώ έδωσε το «παρών» στη Σύρο για το «Stoiximan AegeanBall Festival».
Μιλώντας στην κάμερα της «Cosmote TV», ο Βιλντόζα υπογράμμισε αρχικά: «Φεύγοντας από την Ελλάδα, κρατάω ότι κατέκτησα την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό. Είδα τον Σλούκα να σηκώνει το τρόπαιο. Πήρα τρόπαιο και με τον Παναθηναϊκό και με τον Ολυμπιακό».
Ακολούθως, πρόσθεσε τα παρακάτω: «Ήξερα ότι δύσκολα θα μείνω στον Ολυμπιακό, ήμουν προετοιμασμένος κι όλα έγιναν γρήγορα με τη Βίρτους Μπολόνια. Η Ελλάδα θα παραμείνει μία ωραία ανάμνηση».
Πηγή