«Καραμπόλα» 70 εκατ. με Κουλιεράκη και Πιρόλα – Ντόρτμουντ και για Ρέτσο!


«Καραμπόλα» 70 εκατ. με Κουλιεράκη και Πιρόλα – Ντόρτμουντ και για Ρέτσο!


Διαφ.

Λορέντσο Πιρόλα – Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Σύμφωνα με τους Ισπανούς η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι θα αποκτήσει βασικό αριστεροπόδαρο στόπερ. Μάλιστα διέρρευσε και μια short list τριών (3) υποψηφίων που είναι (από το Νο 1 ως το Νο 3) οι Μπαστόνι (Ιντερ – 80 εκατομ. χρηματιστηριακή αξία), Σλότεμπερκ (Ντόρτμουντ – 55 εκατ.) και Μάρκος Σένεσι (Μπόρνμουθ – 22.000.000 ευρώ)!! 

Προφανώς και οι “μπλαουγκράνα” δεν παίζουν μόνοι τους για τους συγκεκριμένους τρεις αριστερούς στόπερ αφού έχει καταγραφεί ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων και μάλιστα top πρωταθλημάτων. Η… είδηση όμως, είναι αλλού και έχει να κάνει με τις καραμπόλες που μπορούν να δημιουργηθούν το καλοκαίρι εξαιτίας των παραπάνω τριών και μπορεί να εμπλέξουν τον Ιταλό στόπερ του Ολυμπιακού και τον διεθνή Έλληνα της Βόλφσμπουργκ, αμφότεροι αριστεροπόδαροι.

«Καραμπόλα» 70 εκατ. με Κουλιεράκη και Πιρόλα - Ντόρτμουντ και για Ρέτσο!
Λορέντσο Πιρόλα / Intime

Διαφ.

Τι εννοώ; Η Ίντερ που ήδη έχει δεχθεί βολιδοσκόπηση από την Μπαρτσελόνα για τον Μπαστόνι και τον κοστολόγησε με 70.000.000 ευρώ συν μπόνους προετοιμάζεται από τώρα για την αντικατάστασή του και στην λίστα των “νερατζούρι” για “αντι-Μπαστόνι” στις υψηλές θέσεις δεσπόζουν τα ονόματα τόσο του Πιρόλα όσο και του Κουλιεράκη!! Εφόσον μάλιστα το καλοκαίρι αναλάβει την Ιντερ ο Σιμεόνε, ενδεχομένως να δέσει ακόμη περισσότερα του Πιρόλα αφού ο Αργεντινός κόουτς έχει θετικά εισηγηθεί για τον Ιταλό στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Μπόρνμουθ για Πιρόλα-Κουλιεράκη και Ντόρτμουντ για Πιρόλα-Ρέτσο

Πάμε και στους… επόμενους: η Μπόρνμουθ του Μανδά, που μάλλον θα χάσει το καλοκαίρι τον Αργεντινό Σένεσι (εκτός από Μπαρτσελόνα τον κοιτάνε και οι Γιουβέντους, Ντόρτμουντ, Τσέλσι) έχει ως βασική καλοκαιρινή της επιλογή τον Πιρόλα ενώ στα ραντάρ της βρίσκεται (μάλλον χαμηλά) και ο Κουλιεράκης!!

Διαφ.

Η Μπόρνμουθ που το περασμένο καλοκαίρι έσκασε 35.000.000 ευρώ στην Λιλ για την αγορά του 25χρονου Γαλλο-αφρικανού Μπαφοντέ Ντιακιτέ (το αναφέρουμε ενδεικτικά για την δυνατότητα να σκάσει – Πρέμιερ Λιγκ γαρ – λεφτά που ανώτερες ομάδες από άλλα πρωταθλήματα δεν θα θέλουν να φτάσουν)

«Καραμπόλα» 70 εκατ. με Κουλιεράκη και Πιρόλα - Ντόρτμουντ και για Ρέτσο!
Παναγιώτης Ρέτσος / Intime

Όσον αφορά στον Σλοτεμπεργκ η Μπαρτσελόνα θα έχει τον ανταγωνισμό των Ρεάλ Μαδρίτης. Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ ενώ η Ντόρτμουντ προγραμματίζει την απόκτηση δυο στόπερ το καλοκαίρι! Γιατί εκτός του Σλότεμπεργκ πιθανότατα θα αποχωρήσει και ο Σούλε! Στο κλαμπ της Βεστφαλίας, λοιπόν, ακούγονται και οι δυο βασικοί στόπερ του Τσαμπιονλιγκάτου Ολυμπιακού, δηλαδή εκτός του περιζήτητου Πιρόλα και ο Παναγιώτης Ρέτσος!!!

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: