“Πάνω από 6 εκατομμύρια ο Παναθηναϊκός για Πασκουάλ”


“Πάνω από 6 εκατομμύρια ο Παναθηναϊκός για Πασκουάλ”


Διαφ.

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει τη σεζόν με τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για την επόμενη σεζόν και το μέλλον του Τούρκου τεχνικού.

Μπορεί η υπόθεση Αταμάν να μην έχει ξεκαθαρίσει πλήρως, αλλά και μόνο το γεγονός ότι βρίσκεται σε καθεστώς αμφισβήτησης, έχει δημιουργήσει ουκ ολίγα σενάρια για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό. Το όνομα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι αυτό που ακούγεται πιο έντονα από όλα, ωστόσο δημοσιεύματα βάζουν στο παιχνίδι και τον Τσάβι Πασκουάλ.

“Καλύτερη πρόταση του Παναθηναϊκού από αυτή της Dubai BC”

Διαφ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, η οποία προχωρά σε “rebuild” μετά την αποτυχία της να προκριθεί στα playoffs της Euroleague. Ο Καταλανός τεχνικός φέρεται να έχει ήδη στα χέρια του προσφορά από τη Dubai BC, η οποία μάλιστα είναι ιδιαίτερα υψηλή αφού προβλέπει αποδοχές περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά για 3 χρόνια.

Πολλά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για συμφωνία, εντούτοις το Euroleague Basketbolu υποστηρίζει όχι μόνο πως ο Πασκουάλ δεν έχει δώσει τα χέρια με τους Άραβες, αλλά ότι τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η Χάποελ Τελ Αβίβ του έχουν κάνει καλύτερες προτάσεις!

Διαφ.

«Οι ισχυρισμοί ότι ο Πασκουάλ και η Dubai BC έχουν φτάσει σε συμφωνία δεν είναι σωστοί προς το παρόν. Ωστόσο, οι συζητήσεις συνεχίζονται», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, ενώ στη συνέχεια κάνει λόγο για τις φερόμενες προτάσεις από Παναθηναϊκό και Χάποελ, τονίζοντας ότι είναι υψηλότερες οικονομικά από τα 6 εκατομμύρια των Αράβων.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: