“Κλείδωσε” το νέο deal του ΠΑΟ – Έρχεται την Κυριακή και υπογράφει


“Κλείδωσε” το νέο deal του ΠΑΟ – Έρχεται την Κυριακή και υπογράφει


Διαφ.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τη μεταγραφή του Ινιάκι Πένια από τη Μπαρτσελόνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας θα ταξιδέψει την Κυριακή (21/6) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους Πράσινους.

Το ποσό που έδωσε στη Μπαρτσελόνα

Διαφ.

Ο Πένια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια θα πετάξει για Ολλανδία, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα δαπανώντας ένα ποσό ανάμεσα σε 2,5 και 3 εκατομμύρια ευρώ, με την απόκτηση του Πένια να κλειδώνει την τριάδα των τερματοφυλάκων για την ομάδα του Γιάκομπ Νίστρουπ. Ο Ισπανός γκολκίπερ θα πλαισιώσει τον Λούκας Τσάβες, ο δανεισμός του οποίου επεκτάθηκε, και τον Κωνσταντίνο Κότσαρη.

Διαφ.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, ενώ το 2021 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των Καταλανών και δόθηκε δανεικός στη Γαλατάσαραϊ το ίδιο καλοκαίρι. Πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Έλτσε με τη φανέλα της οποίας κατέγραψε 16 συμμετοχές

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: