
Θα κάνει τα πάντα για να παίξει στον Παναθηναϊκό ο Μπινιάρης
Παναγιώτης Μπινιάρης: Ο 17χρονος ήταν η έκπληξη στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Χέλμοντ, με τον νεαρό να παίζει αρχικά σαν αριστερό μπακ και στην συνέχεια εξτρέμ, ενώ η πραγματική του θέση είναι αμυντικός μέσος.
Μάλιστα στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία του και ότι είναι πρόθυμος να αγωνιστεί oπουδήποτε κι αν του πει ο προπονητής του για να παίξει, ακόμα και ως τερματοφύλακας.
Έκανες το ντεμπούτο σου με τον Παναθηναϊκό σε αυτό το φιλικό, πώς νιώθεις;
«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου έδωσε η ομάδα και ο προπονητής την ευκαιρία να μπορέσω να νιώσω αυτό το όμορφο συναίσθημα».
Σε είδαμε να παίζεις αριστερό μπακ, στον άξονα, γενικώς είσαι πολυτάλαντος παίκτης, σε ποια θέση σου αρέσει να παίζεις;
«Όπου με βάλει ο προπονητής, δεν έχω κανένα θέμα. Όπου με βάλει εγώ θα παίξω, ακόμα και τερματοφύλακας».
Σε βλέπουμε συνεχώς χαμογελαστό, λέει πολλά αυτό για όσα θες να πετύχεις με τον Παναθηναϊκό:
«Εννοείται. Κάθε μέρα σκληρή δουλειά, κάτω το κεφάλι και όπου καταφέρουμε να φτάσουμε».
Πώς σου φαίνονται οι εντάσεις στη πρώτη σου προετοιμασία με την πρώτη ομάδα;
«Σίγουρα είναι το κάτι άλλο. Από την Κ17 που ήμουν μέχρι την πρώτη ομάδα οι εντάσεις έχουν μεγάλη διαφορά, καμία σχέση. Τουλάχιστον 10 φορές πάνω το επίπεδο».
Πώς την είδες την ομάδα στο φιλικό, ήταν ένα τεστ για όλους σας:
«Ήμασταν πολύ καλά νομίζω, προσπαθήσαμε, κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας και συνεχίζουμε», είπε ο Παναγιώτης Μπινιάρης.
Πηγή