
Ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρο ένα νέο ταλέντο, τον Ζοέλ Ρόκα, ο οποίος προσελκύει το ενδιαφέρον του προπονητή Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός εξτρέμ είναι έτοιμος να φορέσει τα κόκκινα και να ενισχύσει την ομάδα στο επόμενο διάστημα. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των
Παίρνει την «καψούρα» του ο Μεντιλίμπαρ!

«Προβάρει τα κόκκινα», γράφει η εφημερίδα ΦΩΣ στο πρωτοσέλιδο της και αναφέρεται στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και την περίπτωση του νεαρού Ζοέλ Ρόκα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι έτοιμος για το λιμάνι ο νεαρός εξτρέμ Ζοέλ Ρόκα που αποτελεί την καψούρα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Οι τελευταίες πληροφορίες από την Καταλονία αναφέρουν πως επικρατεί αισιοδοξία στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές!
Ο Ρόκα είναι πιθανό να προλάβει και την προετοιμασία στην Ολλανδία.
Πηγή