Σημαντική εξέλιξη στον κόσμο του μπάσκετ, καθώς ο Μάριο Χεζόνια αποφάσισε να αποδεσμευτεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πληρώνοντας τη ρήτρα αποχώρησής του. Η κίνηση αυτή υποδηλώνει την επιθυμία του Κροάτη φόργουορντ να επιστρέψει στο ΝΒΑ, με τις πληροφορίες να υποδεικνύουν ότι ήδη έχει προγραμματίσει τη νέα του καριέρα στην Ευρώ
Βόμβα με Χεζόνια: “Πλήρωσε τη ρήτρα αποχώρησης από Ρεάλ” – Στα πλάνα Ευρώπη
Μάριο Χεζόνια: Αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Κροάτης φόργουορντ, μιας και ρεπορτάζ από την Ισπανία και συγκεκριμένα το encestando, αναφέρει πως πλήρωσε μόνος του τη ρήτρα αποχώρησης για το ΝΒΑ ύψους περίπου 850.000 δολαρίων σε συνεργασία με τον ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της Βασίλισσας κρατούν επιφυλάξεις σχετικά με το αν υπάρχει όντως ομάδα από το ΝΒΑ πίσω από τον Κροάτη, ενώ το ρεπορτάζ σημειώνει πως ο παίκτης δεν αποκλείεται να υπογράψει κάποιου είδους συμβόλαιο δοκιμής, όπως το “Exhibit 10”, το οποίο είναι μονοετές στο ΝΒΑ με μίνιμουμ αμοιβή.
Η συγκεκριμένη κίνηση θα επιτρέψει στον Μάριο Χεζόνια να βρει μια επίσημη πρόταση ή ένα διπλό συμβόλαιο, ωστόσο μέσα από αυτό θα μπορεί να μείνει ελεύθερος στα τέλη Σεπτεμβρίου ή στις αρχές Οκτωβρίου, κάτι που αν συμβεί ο στόχος του Κροάτη θα είναι ξεκάθαρα να επιστρέψει στην Ευρώπη με την Ντουμπάι να είναι μία από αυτές που είχαν ακουστεί έντονα.

Πηγή