Παναθηναϊκός: Ατάκα-σταθμός DPG για Γουόκαπ! “Είπες την απαγορευμένη λέξη”


Παναθηναϊκός: Ατάκα-σταθμός DPG για Γουόκαπ! “Είπες την απαγορευμένη λέξη”


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι γνωστοποίησαν πως ο παίκτης προχώρησε σε μονομερή καταγγελία του συμβολαίου του, επιδιώκοντας να μείνει ελεύθερος, την ώρα που ο σύλλογος υποστηρίζει ότι η μεταξύ τους συμφωνία ισχύει κανονικά έως το καλοκαίρι του 2027.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός περιμένει τον Γουόκαπ στην Αθήνα για την έναρξη της προετοιμασίας – Αλλά από την πλευρά του παίκτη μεταφέρεται πως δεν προτίθεται να επιστρέψει στο ΣΕΦ. Η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στα άκρα, με τους Πειραιώτες να εξετάζουν ακόμη και τη δικαστική οδό, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Μπορεί να δώσει τη λύση η Ντουμπάι;

Διαφ.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η Ντουμπάι, που φέρεται να προσφέρει στον Γουόκαπ έως 3 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ ο Ολυμπιακός ζητά 3 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για την αποχώρησή του. Αλλά αυτά είναι, λίγο-πολύ, γνωστά. Καινούργια είναι η βραδινή αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Ο Γουόκαπ είπε την απαγορευμένη λέξη!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε ανάρτηση για το θέμα και σχολίασε ότι ο παίκτης είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν την… απαγορευμένη λέξη!

Διαφ.

Διαβάστε τι έγραψε σχετικά…

Παναθηναϊκός: Ατάκα-σταθμός DPG για Γουόκαπ! "Είπες την απαγορευμένη λέξη"

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: