Συνεχάρη τον ΠΑΟΚ ο Ομπράντοβιτς: “Δεν υπάρχει πρόβλημα, όλα καλά”

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, προπονητής του Παναθηναϊκού, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια της ομάδας του, παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Σημείωσε ότι η ήττα δεν δημιουργεί προβλήματα και συνεχάρη τον Δικέφαλο για την πρόκρισή του στον τελικό του Super Cup, επιβεβαιώνοντας την αθλητική ευγενή άμιλλα.


Συνεχάρη τον ΠΑΟΚ ο Ομπράντοβιτς: “Δεν υπάρχει πρόβλημα, όλα καλά”


Διαφ.

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τον ΠΑΟΚ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από το πώς πάλεψαν οι παίκτες του και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα λόγω της ήττας. Φυσικά, δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Δικέφαλο για την πρόκρισή του στον τελικό του Super Cup.

Διαφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα πολύ ωραίος αγώνας. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος από το πως πάλεψαν οι παίκτες μου, όπως και στα φιλικά και στο πρώτο ματς της Ευρωλίγκα. Είναι προφανές ότι ήμασταν άστοχοι στις βολές και τους δώσαμε πολλές δεύτερες κατοχές στο πρώτο ημίχρονο, πήραν 13 επιθετικά ριμπάουντ. Στο τέλος είναι κάτι άλλο. Μπήκαν τα τρίποντα. Αυτό μπορεί να συμβεί, χάσαμε τα ριμπάουντ και τη συγκέντρωσή μας και σκόραραν. Συγχαρητήρια ξανά στον ΠΑΟΚ».

Διαφ.

Για τις βολές και για τα χαμένα ριμπάουντ: «Δίνουμε προσοχή στις βολές μας στην προπόνηση. Επιμένουμε στις βολές στην προπόνηση, το κάνουμε. Απλά συνέβη, είναι θέμα συγκέντρωσης. Πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτόν τον τομέα.

Στα ριμπάουντ δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις, ήμασταν κάτω από το καλάθι και είναι πολύ δύσκολο να πάρεις ριμπάουντ. Είμαι πολύ χαρούμενος από το πως δείχνει η ομάδα μου και την εικόνα της. Έχουμε κάνει μόνο 11 προπονήσεις ως τώρα. Καταλαβαίνω ποια πράγματα πρέπει να διορθώσουμε. Τώρα παίζουμε Τετάρτη, Παρασκευή και ξανά μετά. Αύριο θα ξεκουραστούμε. Δεν υπάρχει πρόβλημα, όλα είναι καλά».

▶

Διαφ.

Πηγή