Η μεταγραφή που “ψάχτηκε” ο ΠΑΟΚ – Τι ισχύει με Χατζηδιάκο, Γιαννούλη

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί έντονη κινητικότητα αναφορικά με τις μεταγραφές, καθώς η ομάδα "ψάχνει" τις κατάλληλες προσθήκες για να ενισχύσει το ρόστερ της. Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τους Χατζηδιάκο και Γιαννούλη, με τις αποφάσεις να αναμένονται σύντομα. Οι επιλογές αυτές ενδέχεται να κρίνουν την πορεία


Η μεταγραφή που “ψάχτηκε” ο ΠΑΟΚ – Τι ισχύει με Χατζηδιάκο, Γιαννούλη


Διαφ.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Διαφ.

Ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε αρχικά στους Παβλένκα και Άλι και στο γεγονός πως στις αρχές της εβδομάδας θα οριστικοποιηθεί το πότε θα περάσουν την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση των τραυματισμών τους, ξεκαθαρίζοντας πως αμφότεροι δεν γλιτώνουν το τρίμηνο απουσίας.

Η μεταγραφή γκολκίπερ και οι επιστροφές

Όσον αφορά το αν κινήθηκε μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ για να καλύψει τα δύο αυτά κενά, ξεκαθάρισε πως με βάση το ρεπορτάζ δεν έγινε καν αναζήτηση για εξτρέμ, ενώ για γκολκίπερ υπήρξε προσπάθεια αλλά δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο.

Διαφ.

Τέλος, τόνισε πως στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί αν μπορούν να μπουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα οι Λουσέ, Χατζηδιάκος και Γιαννούλης, ενώ σχολίασε και την κατάσταση των διεθνών του συλλόγου.

Διαφ.

Πηγή