
Σε έντονη αναστάτωση βρίσκεται η Γαλατασαράι, καθώς οι οπαδοί της εκφράζουν δυναμικά την επιθυμία τους να επιστρέψει ο Εργκίν Αταμάν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μετά την πρόσφατη ήττα από την Μπούρσασπορ, οι φωνές για αλλαγή στον πάγκο πληθαίνουν, ενώ η θέση του Τζιανμάρκο Ποτσέκο δείχνει να κλονίζεται. Οι
Λαϊκή απαίτηση σε ομάδα για να αναλάβει προπονητής ο Αταμάν! (ΦΩΤΟ)
Πίσω στην τεχνική ηγεσία της Γαλατασαράι θέλουν να δουν τον Εργκίν Αταμάν οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας.
Μετά την ήττα από την Μπούρσασπορ, ο νυν τεχνικός της Γαλατά, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, μοιάζει να είναι κοντά στην έξοδο καθώς τα τουρκικά Μέσα αναφέρουν ότι είναι ειλημμένη η απόφαση για την απομάκρυνσή του, με τις επίσημες ανακοινώσεις να απομένουν.
According to reports from several Turkish journalists, Gianmarco Pozzecco and Galatasaray are set to part ways! Galatasaray suffered their third consecutive defeat today, this time against Bursaspor! https://t.co/qxhUiY4u8U — Basketball Sphere (@BSphere_) October 12, 2026
Ο 54χρονος Ιταλός τεχνικός είχε αναλάβει την ομάδα στις 31 Δεκεμβρίου 2025, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους. Ωστόσο, η πορεία των τελευταίων αγώνων φαίνεται πως οδηγεί πρόωρα στο τέλος της συνεργασίας του με τη Γαλατασαράι.
Ζητούν πίσω τον Αταμάν
Έτσι, λοιπόν, οι οπαδοί της Γαλατά έχουν αρχίσει ήδη να ζητούν τον Αταμάν για να επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας, στην οποία διατέλεσε προπονητής από το 2012 έως το 2017, πανηγυρίζοντας ένα πρωτάθλημα Τουρκίας και ένα Eurocup.
BİLGİ [pipeline] Galatasaray’da Gianmarco Pozzecco ile yollar ayrıldı. Ergin Ataman’a gidin getirin biz taraftarları dinleyin birkerede bizler Ergin hocayı istiyoruz @GSBasketbol! https://t.co/vCf8O5gJQz —
Πηγή