Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια σημαντική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, κατακτώντας το τρίποντο και την κορυφή της Super League. Ο Σαντίνο Αντίνο ξεχώρισε με την απόδοσή του, οδηγώντας την ομάδα του σε μια κυρίαρχη παρουσία στο γήπεδο. Οι αθλητικές εφημερίδες αποθεώνουν την προσπάθεια των παικτών, επισημαίνοντας την επιτυχία αυτή
SportDay-Live Sport αποθεώνουν Παναθηναϊκό: “Τη χόρεψε”, “Την κατάπιε”! Τι γράφει η Ώρα
Με τον Σαντίνο Αντίνο να πραγματοποιεί την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του «τριφυλλιού», ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στην ΑΕΚ και τη νίκησε με 2-0 στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League, επιστρέφοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Τεττέη στο 1’ και ο Αντίνο στο 49’ σημείωσαν τα δύο γκολ των «πράσινων», που είχαν και δύο δοκάρια, ενώ ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες απ’ το 71’ μετά την απευθείας αποβολή του Κάνγκουα.
Δείτε τι γράφουν στα σημερινά πρωτοσέλιδά τους Live Sport, SportDay, Ώρα:
Η ταυτότητα της αναμέτρησης
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τζέικομπ Νίστρουπ): Πένια, Καλάμπρια, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν, Κυριακόπουλος (71’ Σαλάχ-Εντίν), Καμαρά, Κάνγκουα, Λιβάι Γκαρσία (71’ Λούζα), Αντίνο, Τεττέη (80’ Ραστόντερ), Ντέσερς (57’ Ταμπόρδα).
ΑΕΚ (Μάρκο Νίκολιτς): Μπρινιόλι, Ρότα (46’ Γκεοργκίεφ), Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιος, Μάγερ (54’ Ζίνι), Βιτάλις (84’ Κουτέσα), Μάριν (74’ Μάνταλος), Ζούμπκοφ (46’ Κοϊτά), Γιόβιτς, Βάργκα.
Πηγή