Φουλάρει για ΟΦΗ ο Άρης – Συνεχίζονται τα προβλήματα για Γρηγορίου

Ο Άρης προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον ΟΦΗ – Συνεχίζονται οι δυσκολίες για τον Γρηγορίου

Φουλάρει για ΟΦΗ ο Άρης – Συνεχίζονται τα προβλήματα για Γρηγορίου


Διαφ.

Άρης: Οι Κίτρινοι ολοκληρώνουν το Σάββατο (21/3) την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (22/3) με τον ΟΦΗ με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει να διαχειριστεί τις γνωστές απουσίες, μιας και οι Φρέντρικ Γιένσεν, Νόα Σούντμπεργκ και Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος δεν είναι διαθέσιμοι. 

Φουλάρει
Intime

Η ενημέρωση

Διαφ.

Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η. (22/03, 19:00).

Διαφ.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης, τακτική και στατικές φάσεις.

Διαφ.

Οι Φρέντρικ Γένσεν και Νόα Σούντμπεργκ ακολούθησαν -και σήμερα- ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κωνσταντίνος Γαλανόπουλος έκανε θεραπεία.

Αύριο, Σάββατο, με την προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για το κυριακάτικο παιχνίδι, αναφέρει η ΠΑΕ Άρης.

Διαφ.
Φουλάρει
Intime


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: