Θέλει νέο deal με Μπέο ο Σαββίδης – Έχει το… πακέτο που ζητάει ο Λουτσέσκου


Θέλει νέο deal με Μπέο ο Σαββίδης – Έχει το… πακέτο που ζητάει ο Λουτσέσκου



Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να προχωρήσει στην ενίσχυση με παίκτη που θα δώσει λύσεις στην μεσαία γραμμή του και στα… ραντάρ των ανθρώπων της ομάδας είναι και ποδοσφαιριστής του Βόλου.

ΠΑΟΚ: Αναμφίβολα ο Πάολο Φερνάντες είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στο πρωτάθλημα της Superleague και το όνομα του δεν έχει παίξει τυχαία σχεδόν για όλους τους «μεγάλους». Ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός ξεχωρίζει με την φανέλα του Βόλου και συνέχισε από εκει που σταμάτησε πέρσι όπου είχε σε 30 ματς, 6 γκολ και 3 ασίστ.



Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Φερνάντες φαίνεται να «συνδέεται» με τον ΠΑΟΚ και φαίνεται να είναι μια περίπτωση που βάσει όλου του «πακέτου» είναι αρκετά θελκτική.

Αρχικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι στα 24 του, δεν πιάνει θέση ξένου, σίγουρα έχει καλές βάσεις γύρω από το ποδόσφαιρο έχοντας περάσει από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι. Έχει αποδείξει επί του πρακτέου ότι μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, αν και περισσότερο στον Βόλο τον έχουμε δει ως δεξί εξτρέμ. Πρόσφατα στο φιλικό στην Τούμπα κόντρα στον Δικέφαλο, ο Πάολο Φερνάντες έβαλε ένα εντυπωσιακό γκολ… υπενθυμίζοντας την παρουσία του στους ανθρώπους του Δικεφάλου.

  Αλλάζουν τα πάντα για Έσε!

Βέβαια για να πραγματοποιηθεί μια μεταγραφή θα πρέπει να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από όλες τις πλευρές. Χωρίς να έχει γίνει ξεκάθαρο από πλευράς ΠΑΟΚ αν ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αυτό που ισχύει και λέγεται από την πλευρά του Βόλου, είναι ο Φερνάντες δεν είναι προς πώληση. Είναι ένα μήνυμα που στέλνουν οι άνθρωποι της ομάδας του Βόλου προς όποιον ενδιαφέρεται.

Βέβαια το γεγονός ότι ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ομάδα της Μαγνησίας, ίσως να αλλάξει τα δεδομένα κατά την διάρκεια της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάτι… χειροπιαστό καθώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να επωφεληθεί από τις ανακατάξεις των μεταγραφικών κινήσεων του εξωτερικού και ενδεχομένως να προχωρήσει σε άλλη κίνηση, αλλά ο Φερνάντες είναι μια περίπτωση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

  Σαββίδης-Μελισσανίδης ίσως κάνουν μοιραίο λάθος με Ολυμπιακό

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: