Μεγάλα ζόpια! Χωρίς δύο σταρ οι Μπακς τοu Γιάννη στην πρεμιέρα του NBA


Μεγάλα ζόρια! Χωρίς δύο σταρ οι Μπακς του Γιάννη στην πρεμιέρα του NBA



Στις πλάτες του θα πρέπει να σηκώσει ξανά τους Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς τα προβλήματα στην ομάδα του μόνο λίγα δεν είναι, λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ στο NBA.

Το NBA ξεκινάει τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/10) και οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα έχουν όχι μία, αλλά δύο σημαντικές απώλειες από το ρόστερ τους.



Συγκεκριμένα πέρα από τον Πατ Κόνατον και ο Κρις Μίντλετον εξίσου θα απουσιάσει από τα πρώτα παιχνίδια των Μπακς στην ανατολική περιφέρεια του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη. Ο 31χρονος φόργουορντ βρίσκεται στα πιτς από τα πλέι-οφ της περσινής χρονιάς και όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Σαμς Τσαράνια του “The Athletic”, ο Αμερικανός δε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ούτε τις πρώτες εβδομάδες με το Μιλγουόκι.

Το πρόβλημα του Μίντλετον στον καρπό θα συνεχίσει να τον ταλαιπωρεί για μερικό διάστημα ακόμη, με τον ίδιο ενδεικτικά να αναφέρει στη Media Day πως δεν είχε ρεαλιστικές ελπίδες να αγωνιστεί στο πρώτο ματς της χρονιάς, μετά και το χειρουργείο που έκανε κατά τη διάρκεια της offseason.

  Απαντήσεις από Έσε!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: