Η πιθανότερη ημερομηνία για το ματς με Ατρόμητο – Πρόγραμμα…


Η πιθανότερη ημερομηνία για το ματς με Ατρόμητο – Πρόγραμμα…



Σε περίπτωση που η έφεση της Ένωσης δεν δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό, θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την ομάδα του Περιστερίου σε μία χρονική περίοδο γεμάτη κρίσιμα παιχνίδια.

Η υπόθεση για την τύχη του αγώνα ΑτρόμητοςΑΕΚ θα τραβήξει κι άλλο, μετά την απόφαση της Ένωσης να καταθέσει ένσταση κατά της απόφασης για εκ νέου ορισμό της αναμέτρησης.



Ωστόσο, σε περίπτωση που οι Κιτρινόμαυροι δεν δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό, η επικρατέστερη ημερομηνία για να παίξουν στο Περιστέρι φαίνεται να είναι η 8η Μαρτίου.

Φυσικά το παιχνίδι δεν μπορεί να οριστεί άμεσα αφού θα πρέπει πρώτα να τελεσιδικήσει η υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να οριστεί πριν από τις 12 Μαρτίου, όταν ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια της Super League, προκειμένου να επικυρωθεί η βαθμολογία και να ξεκινήσουν πλέι οφ και πλέι άουτ βάσει του υπάρχοντος προγραμματισμού. Οι δύο αυτοί παράγοντες αποτελούν τους λόγους που η 8η Μαρτίου φαντάζει ως η πιο κατάλληλη από τις πιθανές ημερομηνίες ώστε να τελεστεί η αναμέτρηση.

  Γι' αυτό έκλεισε τον Μπάλντοκ ο Παναθηναϊκός

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, η ΑΕΚ θα έχει μπροστά της ένα πολύ ζόρικο πρόγραμμα. Την 1η Μαρτίου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, ενώ στις 5 Μαρτίου η Ένωση έχει δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Τρεις μέρες αργότερα θα δοκιμαστεί ξανά εκτός, απέναντι στον Ατρόμητο, και στις 12 Μαρτίου θα παίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική της Super League πριν τα πλέι οφ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Καρπετόπουλου – Όλα τούμπα για το Ατρόμητος-ΑΕΚ! – “Αν είχε παίξει στο Περιστέρι θα…”

  ΑΕΚ – Ολυμπιακός 3-0 |HIGHLIGHTS|” itemprop=”name” />


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: