Στον ΠΑΟ ο "King Assist" της Ευρώπης – Ξεπέρασε Μπόργκες της Σίτι και Γκαρίντο των… 400 εκατομμυρίων (Vid)


Στον ΠΑΟ ο "King Assist" της Ευρώπης – Ξεπέρασε Μπόργκες της Σίτι και Γκαρίντο των… 400 εκατομμυρίων (Vid)



Πώς ο Βολάκης άφησε πίσω του τα πιο “καυτά” ονόματα! Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει για την ξεχωριστεί διάκριση του νεαρού άσου του Παναθηναϊκό στο Youth League 2023 και παρουσιάζει τα ονόματα που άφησε πίσω του στη σχετική λίστα.



To Youth League ολοκληρώθηκε την περασμένη Δευτέρα, με την Άλκμααρ να το κατακτά και τον Μπιλάλ Μαχζάρ του Παναθηναϊκού να είναι το πρώτο κανόνι της διοργάνωσης, μαζί με τον Μεξ Μεερντινγκ της ΑΖ (από 9 γκολ). Μόνο που οι “πράσινοι” εκτός από τον top scorer είχαν και τον King Asist του ΥΟUTH LEAGUE 2023, δηλαδή τον Κωνσταντίνο Βολάκη!!

Απλά αυτός δεν έτυχε ανάλογης προβολής επειδή ήταν ο… δημιουργός ! Παρότι ο Χιώτης εξτρέμ έβαλε απο κάτω του στην σχετική κατηγορία και τα δυο 18χρονα παγκόσμια wonderkid των Μπαρτσέλονα και Σίτι αντίστοιχα, τον Ισπανό χαφ  Αλέιχ Γκαρίντο (η Μπάρτσα του έκανε νέο συμβόλαιο με ρητρα 400.000.000 ευρώ) και τον Πορτογάλο εξτρέμ  Κάρλος Μπόργκες (τον θέλουν ήδη Ντόρτμουντ,Μίλαν και Γουέστ Χαμ)!!!

Ο Βολάκης που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 19 του χρόνια (γεννημένος στις 22/10/2022) και είναι επαγγελματίας στον Παναθηναϊκό κατέγραψε 7 ασίστ σε 5 συμμετοχές του με τον Παναθηναϊκό στην διοργάνωση. Συγκεκριμένα, μέτρησε 3 ασίστ στον Μπιλάλ, στο 8-0 κόντρα στην  Σλάβια Σόφιας, 1 ασίστ στον σκόρερ Νταμπίζα στο εκτός έδρας 2-2 με την ομάδα της Βουλγαρίας, 2 ασίστ (απο μία σε Μπιλάλ και Φρόκου) στο εντός 2-0 επί της Τρέτσιν κι άλλη 1 ασίστ στον Μπιλάλ στην Σλοβακία!  

  Προσπάθεια συσπείρωσης στον ΠΑΟΚ: Τι έκανε ο Λουτσέσκου...

Ειδικά στη ρεβάνς με την Τρέτσιν, εκεί που ο Παναθηναϊκός έκανε την μεγάλη ανατροπή (απο 3-1 σε 3-4), ο Κωνσταντίνος Βολάκης – μαζί με τον Μπιλάλ – βάζει την …υπογραφή του φαρδιά πλατιά. Αυτός βγάζει την ασίστ στον Αιγύπτιο σκόρερ για να μειώσει σε 3-2 ενώ αυτός κερδίζει το πέναλτι της ισοφάρισης (σε 3-3). Μάλιστα ο Βολάκης είχε… συμμετοχή και στο 1-1, όταν απο δικό του σουτ (απο το ύψος της περιοχής) η μπάλα πάει στο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Μπιλάλ παίρνει το ριμπάουντ και εξ επαφής κάνει το 1-1. Ουσιαστικά δηλαδή ο Βολάκης στο φετινό Youth League είχε συμμετοχή στα 7 απο τα 9 γκολ που έβαλε ο Μπιλάλ!!!

Πάμε να δούμε και ποιοί είναι οι σταρ που … έμειναν πίσω απο τον Κωνσταντίνο Βολάκη στην κατηγορία assist, έχοντας απο 5 στο ενεργητικός τους. Ένας  ο Κάρλος Μπόργκες, Πορτογάλος αριστερός έξτρεμ (ίδια θέση με τον “πράσινο”), απο τα κορυφαία ταλέντα της Ακαδημίας της Μάντσεστερ Σίτι, βασικός στην U21 των “Σίτιζενς” με  30 συμμετοχές/28 γκολ/16 ασίστ)!!! Με το συμβολαιό του Μπόρχες να τελειώνει το καλοκαίρι του 2024 και ήδη να ακούγεται  ως υποψήφιος στόχος των πρώτων ομάδων των Ντόρτμουντ, Μίλαν, Γουέστ Χαμ!!

Και δεύτερος ο Αλέιχ Γκαρίντο, προϊόν της Μασία, που ετοιμάζεται να ακολουθήσει την διαδρομή των Ανσού Φατέ και Γκάβι! Ο κόουτς Τσάβι του έδωσε το βάπτισμα του πυρός στην πρώτη ομάδα της Μπάρτσα, την Πρωταπριλιά και από τότε τον παίρνει και στις αποστολές. Μάλιστα δήλωσε οΤσάβι για τον Γκαρίντο πως … “έχει το προφίλ της Μπαρτσελόνα, είναι ταλαντούχος και μου αρέσει πολύ”!! Προφανώς δεν είναι τυχαίο πως πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με τους “μπλαουγκράνα” να του βάζουν ρήτρα 400.000.000 ευρώ!!!

  Πού θα δούμε σήμερα τα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ΠΑΟ-Άρης

Στο δια ταύτα: σπουδαίο κατόρθωμα για τον Κωνσταντίνο Βολάκη σε μια σούπερ σεζόν για τον νεαρό εξτρέμ που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι από την συμμετοχή του στην Μεσογειακή ομάδα, έγινε διεθνής και μέλος της Εθνικής Νέων του Τάσου Θέου (είναι η U19 που θα πάει στο Euro της Μάλτας) και στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 1 K19 μετράει 10 γκολ και 2 ασίστ σε 23 συμμετοχές! 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο ΣΕΦ με τα ελληνικά του Καλάθη: “Σκάσε ρε @@” στον Τάκη Τσουκαλά – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: