Μόλις βγήκαν: Χωρίς elite διαιτητές τα ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ


Μόλις βγήκαν: Χωρίς elite διαιτητές τα ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ



Τους διαιτητές της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, την προσεχή Τετάρτη (3/5), ανακοίνωσε η ΚΕΔ.



Ρέφερι από την α’ κατηγορία της UEFA και όχι elite επέλεξε η ΚΕΔ για τα ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Ολυμπιακού, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Στο ματς της “OPAP Arena” ορίστηκε ο Γάλλος Ζερόμ Μπριζάρ, ο οποίος δεν έχει ξανασφυρίξει σε αγώνες πρωταθλήματος στην Ελλάδα, αλλά έχει βρεθεί παλαιότερα στον δρόμο του ΠΑΟΚ, στον αγώνα με τη Ριέκα (1-1). Βοηθοί του θα είναι οι Μπεντζαμίν Παζέ και Αλέξις Ογκέρ, 4ος ο Ζαμπαλάς, ενώ στο VAR o Ζερεμί Πινιάρ.

Στο παιχνίδι της Λεωφόρου διαιτητής θα είναι ο Άγγλος Γκρεγκ Πόσον, που ήταν φέτος στο 0-0 του Ολυμπιακού με την Καραμπάχ στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά και την περσινή σεζόν στην ήττα του ΠΑΟΚ από τη Μίντιλαντ στο 1-0 στη Δανία. Βοηθοί του θα είναι ο Ίαν Χάσιν και ο Λι Μπετς, ενώ 4ος ο Διαμαντόπουλος. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ντέιβιντ Κόουτ.

  Διεθνή Έλληνας άσος για ΑΕΚ - Ποιον "διώχνει" - Από τη λίστα

Τέλος, στο Άρης-Βόλος ορίστηκε ο Τσαγκαράκης, με βοηθούς τους Νικολακάκη, Στεφανή, 4ος ο Καραντώνης και στο VAR o Γκάμαρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ και ΠΑΟ για Ικόκο – “Δημιούργημα” της Παρί και πρωταθλητής – “Τσεκ” Γιοβάνοβιτς, προβάδισμα η Ένωση!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: