Ατακάρες Ζέρβα: "Δεν είναι ο Ολυμπιακός που βλέπαμε μέσα Μαρτίου – Στο 50-50 ακόμα η σειρά με Φενέρ"


Ατακάρες Ζέρβα: “Δεν είναι ο Ολυμπιακός που βλέπαμε μέσα Μαρτίου – Στο 50-50 ακόμα η σειρά με Φενέρ”



Πώς σχολίασε ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών την ήττα από τους Τούρκους και τη συνέχεια της σειράς.



Το δικό του σχόλιο για τη μεταφορά της σειράς του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, για τα πλέι οφ της Euroleague, έκανε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όσοι είχαν δει το πρώτο ματς και το είχαν δει σωστά, είχαν καταλάβει ότι το έργο δεν θα είναι εύκολο. Η αλήθεια είναι πως περίμενα λίγο διαφορετικό τον Ολυμπιακό, λίγο καλύτερο στο πρώτο δεκάλεπτο. Περίμενα η δεύτερη πεντάδα, το δεύτερο ροτέισον, να δώσει περισσότερα πράγματα, με αποτέλεσμα η Φενέρ να πάρει τον ρυθμό και με πρωταγωνιστή τον Έντουαρντς – όπως συνέβη με τον Κάνααν στο πρώτο ματς – να βγάλει κρίσιμα καλάθια», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν υπάρχει λόγος να κάτσει περισσότερο στο τελευταίο ματς ο Ολυμπιακός. Δύο βολές του ΜακΚίσικ, και δύο αμυντικά ριμπάουντ, θα τον είχαν κάνει να κλέψει το ματς. Η Φενέρ έχει κάνει πράγματα που στον δεύτερο γύρο δεν τα έκανε. Είναι ξεκάθαρο ότι η σειρά είναι στο 50-50, αλλά όχι τον έχουν αποκλείσει τον Ολυμπιακό, αλλά οφείλεται στην εικόνα. Δεν είναι ο Ολυμπιακός που βλέπαμε στα μέσα Μαρτίου. Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και την εμπειρία να παρουσιαστεί όπως πρέπει σε αυτό το ματς. Είναι δεδομένο, ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάει με το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο στην Τουρκία», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τελειώνει” ο Σπανούλης από Περιστέρι – Ανατροπή πριν τον ΠΑΟ – Υπογράφει σε μεγάλη ομάδα!

  Γράφει ιστορία ο Μάντζιος κόντρα σε Λαμία! Αυτός ο λόγος

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: