MVP ο Ταβάρες – Τρομερή κίνηση fair play σε Βεζένκοφ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


MVP ο Ταβάρες – Τρομερή κίνηση fair play σε Βεζένκοφ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Σάσα ΒεζένκοΦ ήταν απογοητευμένος μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ με τον Έντι Ταβάρες να σπεύδει να τον σηκώσει από το παρκέ και να τον παίρνει αγκαλιά.



Μία υπέροχη στιγμή ανάμεσα σε δύο μεγάλους αθλητές είχαμε μετά το τέλος του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ. Οι παίκτες των ερυθρόλευκων ήταν περίλυποι με τον Σάσα Βεζένκοφ να κάθεται αποσβολωμένος στο παρκέ.

Ο Έντι Ταβάρες έσπευσε να τον σηκώσει από το παρκέ και να τον αγκαλιάσει σε μια υπέροχη στιγμή με τους δυο τους να έχουν ένα σύντομο διάλογο.

MVP του τελικού

Στα χέρια του Ουόλτερ Ταβάρες κατέληξε το βραβείο του MVP του Final Four 2023. Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι πέτυχε double-double με 13 πόντους (5/9 δίποντα, 3/4 βολές) και 10 ριμπάουντ στον μεγάλο τελικό με τον Ολυμπιακό, ενώ ακόμα είχε 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη για 20 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Η εμφάνιση του Ταβάρες στον ημιτελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα, είναι όμως εκείνη που λειτούργησε καθοριστικά στην ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη, αφού εκεί ο θηριώδης ψηλός είχε 20 πόντους, 15 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 λάθη και 4 μπλοκ, συγκεντρώνοντας 39 μονάδες στο PIR.

  "Tελειώνει" επιθετικός από μεγάλη ελληνική ομάδα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: