Απαντήσεις Τσακίρη για τις φήμες περί αποχώρησης Μελισσανίδη από ΑΕΚ – Αυτά ισχύουν


Απαντήσεις Τσακίρη για τις φήμες περί αποχώρησης Μελισσανίδη από ΑΕΚ – Αυτά ισχύουν



Η Ένωση ολοκλήρωσε μια ιστορική χρονιά καθώς κατέκτησε το νταμπλ, όμως τις τελευταίες μέρες υπάρχει φημολογία πως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας πρόκειται να αποχωρήσει, με τον έμπειρο ρεπόρτερ να δίνει απαντήσεις.



ΑΕΚ: Για την επόμενη ημέρα της Ένωσης και για τα σενάρια περί αποχώρησης του Δημήτρη Μελισσανίδη από την ομάδα, σενάριο που απέκλεισε, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Δεν ξέρω ειλικρινά πως προέκυψε όλο αυτό με τον Μελισσανίδη. Ένας άνθρωπος που έχει καταφέρει τόσα πολλά, πήρε νταμπλ έφτιαξε γήπεδο δεν έχει λόγο να φύγει, τη στιγμή που θα γιορτασθούν και τα 100 χρόνια του συλλόγου. Είναι σύζητηση καφενειακού επιπέδου», σημέιωσε.

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσουν, αλλά αναμένουμε σύντομα ανακοινώσεις, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει μια κάποια αύξηση στις τιμές δεδομένου ότι θα υπάρξουν και τα ευρωπαϊκά ματς».

  Φαμπιάνο: «Γνωρίζουμε την ευθύνη που έχουμε»

Για την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα και τα μεταγραφικά: «Έχουν ξεκινήσει να εξετάζονται ορισμένοι ποδοσφαιριστές. Δεν είναι απίθανο να κινηθεί για στόπερ αλλά και για έναν ακόμη αριστερό εξτρέμ ώστε να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. Για τον Πινέδα ακόμη και 10% πιθανότητες να υπάρχουν για να αποκτηθεί, αυτές θα εξαντληθούν από την ΑΕΚ. Σίγουρα τον θέλουν στην ΑΕΚ και το θέμα θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα μέσα στον Ιούνιο», είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακατανόητη κίνηση Πογέτ – “Έκοψε” Φορτούνη από Εθνική, ποιους πήρε στη θέση του – Εκπλήξεις στην άμυνα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: