Οι "ετυμηγορίες" του Opta Sports: Οι δύο ομάδες που θα υποβοβαστούν από την Premier League


Οι “ετυμηγορίες” του Opta Sports: Οι δύο ομάδες που θα υποβοβαστούν από την Premier League



 Για τη μεγαλύτερη «τράπεζα πληροφοριών», αθλητικών δεδομένων στη Μεγάλη Βρετανία η Λιντς, με 97% πιθανότητες και η Λέστερ, με 84% θα είναι οι δύο ομάδες που θ’ ακολουθήσουν την ήδη υποβιβασμένη Σαουθάμπτον στη 2η κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.



 Ενενήντα λεπτά πριν την αυλαία της φετινής Premier League, η Λιντς βρίσκεται στη χειρότερη θέση όλων γιατί ακόμη και με νίκη σε βάρος της Τόττεναμ, θα πρέπει να κάνει «τον σταυρό της» και να μην νικήσουν, ούτε η Έβερτον την Μπόρνμουθ, ούτε όμως και η Λέστερ την Ουέστ Χαμ.

 Ακολουθεί η Λέστερ, που πριν από μόλις 7 χρόνια είχε «σοκάρει» Αγγλία και Ευρώπη κατακτώντας το ιστορικό της, πρώτο, ίσως και τελευταίο πρωτάθλημα της ύπαρξής της. Χρειάζεται πάση θησεία τους 3 βαθμούς με την Ουέστ Χαμ, ήττα της Έβερτον και μάξιμουμ μία ισοπαλία της Λιντς. Ενώ η Έβερτον, που για το Opta δίνεται με 19% πιθανότητες υποβιβασμού έχει στη διάθεσή της δύο αποτελέσματα: τη νίκη με τη Μπόρνμουθ, αλλά και την ισοπαλία εφόσον Λιντς και Λέστερ δεν νικήσουν τις αντιπάλους τους.  

  Βασίλης Σπανούλης: Τα... στάζει από τα οχτώ μέτρα (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: