"Ψήνεται" επιστροφή ξένου παίκτη στον ΠΑΟΚ; – "Είναι σίγουρα στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές…"


“Ψήνεται” επιστροφή ξένου παίκτη στον ΠΑΟΚ; – “Είναι σίγουρα στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές…”



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε στην επιστροφή παίκτη που στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Δικέφαλο του Βορρά στην Τούμπα.



Ράχμαν Μπάμπα: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε  Γκανέζος δημοσιογράφος και μίλησε για τον πρώην αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ και την πιθανότητα να επιστρέψει στην Τούμπα.

«Ο Μπάμπα είχε μια δύσκολη σεζόν, αν και ξεκίνησε πολύ καλά. Στην πορεία είχε ένα τραυματισμό στον αστράγαλο και αυτό έκανε τη χρονιά του να είναι καλή. Η Ρέντινγκ δεν έκανε καλή χρονιά, υποβιβάστηκε και ο Μπάμπα έκανε μια φυσιολογική χρονιά. 

Δεν ξέρω αν θα πάει στον ΠΑΟΚ, έχει υψηλό προφίλ και έχει έρεισμα σε ομάδες της Τσάμπιονσιπ που τον κοιτάνε. Θα επιστρέψει στην Τσέλσι γιατί έχει συμβόλαιο, ίσως είναι η τελευταία φορά που θα πάει στο Λονδίνο. Θα είναι σίγουρα στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, είναι ακόμη νωρίς ωστόσο. Δεν αποκλείω να έχει πρόταση από τη Ρεν ή τη Γουίγκαν. Πιθανότατα θα είναι μόνιμη η μεταγραφή του σε όποια ομάδα και να πάει», είπε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Ράχμαν Μπάμπα στον ΠΑΟΚ.

  Εις το όνομα του Κώστα Σλούκα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ 4 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό – “Μπουκαδόρος με γκολ – Θέλει να φύγει, αντίπαλος η Αλ Ουάχντα” (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: